«Підтримуємо один одного». Понад 200 переселенців безплатно відвідали сухий басейн у Вінниці

«Підтримуємо один одного». Понад 200 переселенців безплатно відвідали сухий басейн у Вінниці
  • Пара переселенців зі столиці Ліза та Сергій відкрили в нашому місті свій бізнес — перший в Україні сухий басейн для дорослих.
  • Впродовж липня у Вінниці понад 200 дорослих і маленьких переселенців безплатно відвідували сухий басейн і «релаксосховище».

Ви, мабуть, неодноразово бачили сухі басейни у будь-якій розважальній дитячій кімнаті. Діти полюбляють стрибати в таких басейнах, наповнених різноколірними кульками. Однак пара переселенців переконані, що це розвага не тільки для дітей, а й чудовий антистрес для дорослих.

Оскільки нині в українців є особлива потреба зменшити стрес та тривогу, то вони вирішили: «Коли, як не зараз започаткувати цю справу?». Тож тепер всі охочі можуть поринути у 30 000 білих кульок їхнього бізнесу «Без Хвиль». 

Відео дня

Ми відвідували сухий басейн та спілкувалися з власниками, прочитати можете ТУТ.

«Ми вважаємо нашою соціальною місією підтримку переселенців. Тим паче що з першого дня війни самі стали біженцями, приїхавши у Вінницю з Києва. Ми не тільки приймаємо відвідувачів, а й активно співпрацюємо з ВПО. Наприклад, макаруни замовляємо у мешканців з Ірпеня. На святкування Днів народження у просторі запрошуємо аніматорку з Миколаєва. Нині як ніколи розуміємо, як важливо підтримувати один одного», — говорить співзасновниця релаксосховища Єлизавета Бойко.

За словами власників, на безоплатні сеанси здебільшого приходили люди з Харкова та Маріуполя. У просторі з 30 000 білими кульками переселенці мали змогу розслабитися, отримати психологічну розрядку та позитивні емоції. 

«Цікаво, що за весь час безплатних годин чотири рази знаходили кольорову кульку у 30 000 білих. Тож отримували передбачений за це у сухому басейні смачний подарунок.

Липнева кампанія вже завершена, при цьому у серпні продовжуються знижки для переселенців. Завітати до сухого басейну ВПО можуть за ціною щасливих годин», — йдеться у звіті власників басейну. 

Контакти: (067) 858 81 87. 

Читайте також:

Почали все з нуля. Історія «солодкого» бізнесу, що переїхав з окупації у Вінницю

«Вони оберігають наших бійців». Вінничанка написала та передала на фронт понад 1300 ікон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Sveta Sveta

    Можна ціну для Вінничан

    Без Хвиль - Сухий басейн reply Sveta Sveta

    Sveta Sveta ціна на сеанс 30 хв - 90 грн та 60 хв - 120 грн. Також діють щасливі години у будні до 18:00 (70 грн/30 хв та 100 грн/60 хв)
  • Танічка Корнівська

    Можна адресу і ціна Вінницькі?

    Танічка Корнівська reply Танічка Корнівська

    Дякую ))

    Без Хвиль - Сухий басейн reply Танічка Корнівська

    Танічка Корнівська ціна на сеанс 30 хв - 90 грн та 60 хв - 120 грн. Також діють щасливі години у будні до 18:00 (70 грн/30 хв та 100 грн/60 хв). Знайти нас можна на вул. Брацлавська 29 😊
  • Ирина Могулько

    Можна адресу?

    Liza Volpova reply Ирина Могулько

    Irina  Mogulko Брацлавська 29, колишня Островського 😌
  • Без Хвиль - Сухий басейн

    Крім басейну з кульками є чіл-зона з настільними іграми та всілякими антистресами, де перехожі можуть просто прийти перечекати повітряну тривогу 😌

keyboard_arrow_up