Патрульних нагородили «Відзнаками» за «волонтерів», які вивезли зброю з фронту

Патрульних нагородили «Відзнаками» за «волонтерів», які вивезли зброю з фронту
Керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко відзначив патрульних поліцейських за виявлення та затримання двох зловмисників
  • Очільник обласної поліції Іван Іщенко нагородив працівників управління патрульної поліції Олександра Герасимчука та Володимира Вітюка нагрудними знаками «Відзнака» Головного управління у Вінницькій області за пильність та професійні дії.

Про це повідомляють в обласному главку поліції.

У Літині вранці 4 лютого, нагадаємо, оперативники зупинили мікроавтобус Volkswagen, в якому правопорушники перевозили зброю та боєприпаси. Про це ми писали у матеріалі:

 

Відео дня

 Іван Іщенко побажав колегам й надалі професійно виконувати свої обов’язки та самовіддано захищати інтереси людей.

До речі, 10 лютого, прокуратура Вінницької області розповіла деталі події. Зазначають, що до злочину причетні два жителі Івано-Франківщини, які діяли за попередньою змовою.

Чоловіки, прикриваючись волонтерською діяльністю, без передбаченого законом дозволу, автомобілем марки Volkswagen Transporter, який належить одній із громадських організацій Івано-Франківська, співзасновником та керівником якої є один із підозрюваних, перевозили з лінії фронту, де ідуть жорстокі бої за майбутнє України, на мирні території понад чотири тисячі патронів калібру 7,62 та 5,45 мм, 20 бойових гранат з запалами, два ручні протитанкові гранатомети з п’ятьма пострілами до них, 35 боєприпасів для ручних гранатометів, автомати та інше.

 

Читайте також:

У Вінниці чоловік пожартував — повідомив про замінування ринку «Урожай»

Вінничанину, який розбещував дівчаток в «художньому гуртку», загрожує до 15 років тюрми

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Хор Володя

    Да канешно а то цих пір що робили за що отримували зар.платню?,давайте нагороджувати продавців в магазинах за те що роблять свою роботу

keyboard_arrow_up