Парламентські вибори-2019: Гройсман проголосував з дружиною у Вінниці

Парламентські вибори-2019: Гройсман проголосував з дружиною у Вінниці
  • У неділю, 21 липня, в Україні тривають вибори до Верховної Ради. 
  • У Вінниці дільниці працюватимуть до 20.00. І проголосувати в школі №10 приїхали подружжя Гройсманів.
  • До того ж нинішній прем’єр-міністр відповів чи готовий знов стати міським головою Вінниці.

Нині в Україні тривають дострокові парламентські вибори. За останньою інформацією (станом на 11.00) суттєвих порушень у Вінниці поки не зафіксували. Вінничани долучаються до голосування. Так, на дільниці, що в школі №10, станом на 12.00 проголосували 481 з 1900 виборців.

— Це гарна явка. Я працював на президентських виборах і в таку ж годину ми мали тільки 300 проголосувавших, — каже голова дільничної виборчої комісії.

Відео дня

На цій дільниці проголосували прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і його дружина Олена Гройсман.

Отримавши бюлетень першою в кабінку для голосування зайшла дружина, а от Володимир забарився, вдивляючись у два довгих бюлетені.

— Володимире Борисовичу, ще думаєте за кого? — питали журналісти.

— Ні. Для себе я вже давно все вирішив, — сказав прем’єр і пішов у одну з вільних кабінок.

Через хвилину подружжя Гройсманів вийшли з кабінок і кинули бюлетені «на камеру», а прем’єр дав короткий брифінг:

— Я зробив абсолютно надійний вибір за майбутнє, за успіх України. І можу сказати, що сьогодні дуже важливо зрозуміти кожній людині: від кожного з нас залежить яким буде завтра. Сьогодні в нас 21, а на 22 липня є багато викликів і завдань. І ми здатні їх вирішувати до спільного успіху. Усім дякую, бажаю успіхів всій Україні, — сказав Гройсман.

Після брифінгу журналісти питали у чинного прем’єра чи розглядає він можливість повернутися на посаду міського голови Вінниці.

— Ми зараз якраз у Вінниці, я прописаний у Вінниці.

— А на посаду?

— Яка посада? У нас найкращий міський голова. За всю історію. Сергій Анатолійович Моргунов. Я бажаю тільки йому успіху на цій посаді. Завжди буду підтримувати і допомагати. А вінничан всіх дуже люблю, — відповів Володимир Гройсман.

 

Читайте також:

Хроніка голосування та порушень: все про вибори у Вінницькій області

«Відстрілятися – і забути!» Спочатку виборці ставали у чергу, а потім у залі залишився один чоловік

«З точки зору Конституції та доцільності — неможливі» Моргунов про позачергові місцеві вибори

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Сепар Торонтуй

    Давай досвиданья.
  • Жора

    Гройсман так ещё не позорился).
    Его в Киев вытащил Порох, без него он  просто никто. Даже неудачник блогер Шарий со своей партией "Партия Шария" набрал больше голосов чем партия Гройсмана. Директор рынка Юность это не политика)
  • Olga Dekaluk

    Володимир , якщо у тебе  буде неудача  у В Р , повертайся додому керуй  містом , тиж такий класний, ГОСПОДАР !!!!.

    Жора reply Olga Dekaluk

    Дура!

    Орест reply Olga Dekaluk

    Фу, у вас є господар? Я думав рабство відмінили, може вас утримують насильно?
  • Лариса Ніценко

    Шкода, стільки зробити для міста- та отримати таку подяку? Як би не Гройсман та його команда, ми б ще років 5-7 шли до такого розвитку...

    Сепар Торонтуй reply Лариса Ніценко

    Ты это серьезно?

    Жора reply Лариса Ніценко

    Пороха нет рядом, да он и кинул Пороха!

    анонім reply Лариса Ніценко

    Шкода і подяка. Два слова які характерні цинізму вінницької команди. Читаючи такі коментарі складається враження що пан Моргунов , пан Гройсман вклав в розвиток інфраструктури нашого міста купу власних коштів, або залучив у наше місто купу інвесторів на плечі яких ляжуть місцеві податки.  У таких коментарях почуваєш що тебе цинічно пошивають у дурні.  Пані Ларисо, виходячи з Вашого призвіща, можливо Ви є дружина пана Володимира Ніценко, то ж давайте переглянемо коментарі Вашого чоловіка у матеріалах  до тендерів Агропродсоюзу та пана Юри Студента. Ви, їм вірите? У мене враження що їх писав пан Володимир для задоволення своєї значимості у цих проектах. Так, декларація Вашого чоловіка різниця з деклараціями інших "слуг народу нашого міста" які керують іншими департаментами. Але давайте поглянемо разом хто буде плотит 2 млн за зупинку чи 10 млн за благоустрій тереторії озера.
    https://www.vmr.gov.ua/ContentLibrary/e2c63b02-f1a6-4a63-a0c5-e06055f26a30/5/%E2%84%961231%2027-06-2018%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%20%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D0%B7%D0%BC%D1%96%D0%BD.pdf
    Звернемо увагу на земельний податок. Пані Ларисо, Ви отримали нову платіжку? Вас вона не шокувала? Можливо Ви маєте пільгу, а от переважна більшість жителів вважають що це  сутьєвий перебір.
    Збільшена оцінка землі  у 10 раз. Невже у результаті роботи уряду пана Гройсмана ми стали у раз жити краще? Ні? Лише комуналка росте. Якого дідька таке підвищення?   Так , хтось повинен платити і це звичайний вчитель, лікар, водій , пенсіонер. http://naparise.com/posts/u-vinnytsi-pidvyshcheno-platniu-za-zemliu-mistianka-zbyraie-pidpysy-aby-deputaty-perehlianuly-svoie-rishennia
    Хто буде утримувати купу комунальних підприємств які очолюють близькі до пана Моргунова люди, від яких результату повний нуль?
    Погляньте на їх зарплату, це не 8-10 тис на місяць про які так пише наша влада, це близько 0,5 млн на рік. Головна проблема нашого суспільства це стіна між владою та жителями, та те що влада бреше, бреше цинічно, вважаючи що це ніхто не баче.
    Пані Лариса, я з Вами згоден наше місто є одним із найкращих в Україні і це є і заслуга Володимира Ніценко, але фінансова сторона питання, та рішення міської влади , повний дерибан землі, купа торгових центрів повязаних з паном Моргуновим це позор. Позор не лише пана Моргунова а і пана Гройсмана за які буде платити Ваші діти а не донька пана Гройсмана.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:05 У Вінниці від сказу щепили уже 1700 домашніх тварин. Графік наступних вакцинацій 18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up