Таке палке кохання! Склали добірку з освідчень вінничан під час війни

Таке палке кохання! Склали добірку з освідчень вінничан під час війни
Під час прогулянки, просто середмістя, гвардієць Андрій з каблучкою та квітами став на коліно і запропонував Ганні стати його дружиною
  • Сьогодні, 14 лютого, українці святкують День святого Валентина, закохані дарують валентинки.
  • Ми склали добірку з освідчень вінничан під час війни. Це ще раз дає зрозуміти, що ми — незламна нація.

У центрі міста гвардієць освідчився військовій ЗСУ

Закохана пара невдовзі поєднає свої серця. Хлопець освідчився дівчині на людній вулиці у центрі міста. Обоє наречених — військові.

Микола запропонував Галині стати його дружиною під оплески сотень вінничан. Велетенський букет білих троянд, обручки і зізнання в коханні. Вони у різних частинах, але обоє служать Українському народу. Кохання перемагає. Україна переможе!

Микола Галині сказав, що цього моменту довго чекав. Подивіться і ви на щасливих закоханих:

Відео дня

У Вінниці побралися майбутні військові медики

Одного дня студент Дмитро освідчився коханій Анастасії, а наступного дня вони одружилися. Все сталося швидко, але молодята вірять — це надовго.

Студенти Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова Дмитро та Анастасія навчаються за фахом «лікувальна справа». Також вони студенти військової кафедри, після завершення якої планують вступити в Українську військово-медичну академію та стати офіцерами.

Дівчина — з Житомирщини, хлопець — із Хмельниччини. З 2016 року обоє є учасниками групи госпітальних волонтерів. Саме тут, у волонтерській команді, і зародилось їхнє щире кохання. Пара зустрічалась понад два роки й у березні 2022 року вирішила стати на весільний рушник. 

«Рішення взяти шлюб виникло спонтанно». У Вінниці побралися майбутні військові медики


Поліцейський Андрій Козяр освідчився своїй дівчині

Поліція Вінницької області опублікувала роли, який підписала «Любов сильніша за війну». У ролику їх колега освідчується коханій.

— Кохання це...під час війни змінити її статус на наречену, — йдеться в описі до ролику. — На полігоні у Жмеринській територіальній громаді оперуповноважений сектору кримінальної поліції Андрій Козяр освідчився у коханні своїй дівчині.

Подивіться і ви на щасливу закохану пару. Відео не залишить байдужим жодного:


Військовий і художниця побралися під марш Мендельсона

Серед тих, хто вирішив побратися під час війни — Ігор та Атоніна. Він — військовий, вона — художниця. Пара знайома три роки. Хлопець освідчився коханій 14 лютого. Планували весілля на квітень. Втім, за словами нареченої вирішили додати приємних подій у житті.

«Дата спонтанна. 24-го березня, місяць як розпочалась війна, — каже Антоніна. — Ми хотіли, щоб місяць потому війна закінчилась, щоб був переломний момент».

На пошуки сукні не було ні часу, ні бажання. Але бути в буденному одязі, наречена собі не дозволила. Сукню шила сама, за кілька днів. Букет теж сама зробила.

Розписуватись у РАЦСІ пара планувала неурочисто. Обрядовиця Альона Данилюк, дізнавшись про історію Антоніни та Ігоря, запропонувала їм влаштувати урочисту церемонію з маршем Мендельсона.


У Вінниці на теплоході одружились військові медики

Замість весільних костюмів — форма офіцерів. Без танців та музики одружились офіцери військової медицини Владислав і Марина. Церемонію провели на теплоході. Після перемоги відгуляють весілля по-справжньому.

У Вінниці в червні 2022 року під час війни народилась нова родина. Раніше Владислав та Марина склали присягу на вірність народу України, а в червні присягнули на вірність один одному. Молоді люди познайомились під час навчання. Їх поєднала тактична медицина.

У Вінниці на теплоході одружились військові медики Владислав та Марина

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та військова форма


На блокпосту тероборонівець освідчився коханій

Ефектно освідчився свої коханій тероборонівець з Вінниччини. Дівчина відповіла «Так».

Закохану пару розділяли сотні кілометрів. Ірина їхала з друзями із Черкас до Вінниці, аби побачитися із своїм хлопцем, зв’язківцем з позивним «Джоні». Але на блокпосту на неї чекала несподіванка. Військові зупинили автівку, наказали всім вийти та почали перевіряти документи. В цей момент із букетом квітів та обручкою у руках біля машини з’явився тероборонівець. 

Молодий військовий став на одне коліно та запропонував Ірині стати його дружиною. Дівчина відповіла «Так».

З букетом та обручкою став на коліна. На блокпосту тероборонівець освідчився коханій


У Гнівані побралися доброволець та волонтерка

Наречена — медик, яка з початку війни пішла у волонтери. Наречений — військовий доброволець, який двічі ходив до військомату, аби його прийняли на службу. Тепер вони офіційно подружжя.

Шлюбну церемонію транслювали зі смартфона он-лайн для побратимів нареченого Миколи. Військові раділи за товариша та гучно аплодували. Наречена Наталя була у вишитій сукні. Посмішка не сходила з її обличчя. Жінка розповіла, що коханий освідчився їй телефоном під звуки ворожих градів.

«Я мрію про те, щоб війна закінчилася, аби бути вдома з дружиною, — каже наречений. — А ще я хочу рудоволосу донечку, схожу на свою кохану».

Освідчився під звуки ворожих градів. У Гнівані побралися доброволець та волонтерка


Побралась ще одна «військова пара»

Історія кохання Світлани та Дениса розпочалась на початку війни. Жінка понесла вечерю солдатам і так зустріла чоловіка. Закохались та не стали довго чекати з одруженням.

У серпні в Гнівані побралась п'ята «військова пара» за п'ять місяців війни. На церемонію одруження наречений Денис зі своїми друзями з’явились після нічного чергування. На його кітелі – медалі та ордени, які він здобув боронячи рідну землю в зоні проведення АТО та ООС з 2014 до 2020 року. Це кохана Світлана вмовила солдата дістати та одягнути ці відзнаки. Вперше.

На порозі урочистої зали наречені одразу відмовилися від весільного танцю в знак шани усім загиблим побратимам, а гучне гуляння замінили вечерею у колі найближчих людей.


У Жмеринці військовий красиво освідчився своїй коханій

Продумав до найменших деталей освідчення коханій військовий зі Жмеринки. У центрі міста він втілив свій план у реальність. Фото та відео з освідчення передають усю атмосферу та кохання пари.

Дар’я Кордонська не знала, що скоро стане нареченою. У справах була у місті й тут її зупинила поліція. Почали перевіряти документи. Ззаду підійшов її коханий Олексій, який нині перебуває на службі у ЗСУ. Чоловік встав на коліно, покликав її та освідчився. Дар'ї він подарував великий букет троянд. Дівчина відповіла «Так» та прийняла обручку.

Вона сказала «Так». У Жмеринці військовий красиво освідчився своїй коханій


У Вінниці нацгвардієць освідчився коханій

У середмісті молодий нацгвардієць встав на коліно та освідчився своїй коханій. Дівчина прийняла обручку та відповіла «Так». Це було у листопаді 2022 року.

Нова історія кохання у Вінниці. На фото — закоханні Андрій та Ганна. Він військовослужбовець Нацгвардії, вона — має цивільну професію. Дівчина приїхала з Тернопільщини, щоб побачитись з коханим, і не очікувала, що її зроблять пропозицію руки та серця.

Під час прогулянки, просто середмістя, гвардієць з каблучкою та квітами став на коліно і запропонував стати його дружиною. Дівчина погодилася без вагань.

У Вінниці нацгвардієць освідчився коханій: емоційні фото закоханих

У Валентинів день — 14 лютого — усі закохані зможуть подати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати його, якщо він призначений у вищевказаний день. У цей день відділи ДРАЦС чекатимуть на охочих заручитися та одружитися з 8.00 до 20.00.

  • Відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Вінниці знаходиться за адресою: вулиця Замостянська, 7.

 

Читайте також:

Я одружуюсь, я розлучаюся: чи впливає на моє рішення війна? Запитали у психіатра

«Квітка», «Маруся Чурай» та інші: репертуар театру імені Садовського на лютий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up