У Гнівані побралась ще одна «військова пара»: історія кохання під час війни

У Гнівані побралась  ще одна «військова пара»: історія кохання під час війни
  • Історія кохання Світлани та Дениса розпочалась на початку війни. Жінка понесла вечерю солдатам і так зустріла чоловіка.
  • Закохались та не стали довго чекати з одруженням.
  • Залишайте молодятам свої побажання в коментарях.

Днями в Гнівані побралась п'ята «військова пара» за п'ять місяців війни. Гарну новину розповіли на сторінці Інформаційний Відділ Міської Ради

На церемонію одруження наречений Денис зі своїми друзями з’явились після нічного чергування. На його кітелі – медалі та ордени, які він здобув боронячи рідну землю в зоні проведення АТО та ООС з 2014 до 2020 року. Це кохана Світлана вмовила солдата дістати та одягнути ці відзнаки. Вперше. На порозі урочистої зали наречені одразу відмовилися від весільного танцю в знак шани усім загиблим побратимам, а гучне гуляння замінили вечерею у колі найближчих людей.

Історія кохання Світлани та Дениса розпочалась на початку війни. Жінка, у вільний від роботи час, займалась волонтерською діяльністю — готувала їжу. 28 лютого вона понесла вечерю солдатам і так зустріла Дениса. Чоловік закохався з першого погляду і почав приділяти Світлані знаки уваги. Коли перші почуття переросли у взаємну любов, пара вирішила одружитися.

Відео дня

Весільні квіти, щирі обійми, шампанське та поцілунки — це те, без чого весілля важко уявити навіть тоді, коли в країні війна. А ще, весілля не має сенсу, коли у пари немає спільних мрій та бажань. У Світлани та Дениса ця мрія є, і вона прекрасна. 

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та текст

— Ми мріємо лише про мир. В моїх мріях і в моїй уяві — лише святковий грандіозний переможний салют над Україною. А зараз я дякую за те, що маю, за те, що люблю. Бо любов — це підтримка, без якої зараз дуже важко жити, — ділиться наречена своєю мрією.

Замість весільних костюмів — форма офіцерів. Без танців та музики одружились офіцери військової медицини Владислав і Марина. Церемонію провели на теплоході. Після перемоги відгуляють весілля по-справжньому. Ми бажаємо, щоб здійснилась мрія — відгуляти весілля після перемоги у білому платті нареченої та святковому костюмі нареченого. 

 

Читайте також:

У Вінниці на теплоході одружились військові медики Владислав та Марина

З поїзда — на власне весілля. У Гнівані одружився молодий військовий Роман Кушнір

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Світлана Морозова

    Всіх благ,Божої опіки.
  • Karina Kotenko

    Можу розказати свою історію як ми з чоловіком одружувалися .
  • Светлана Журавицкая

    Денисе прийміть найщиріші вітання!
  • Юлия Лавренюк

    Вітаю!!!взаємного кохання та перемоги!

keyboard_arrow_up