«Рішення взяти шлюб виникло спонтанно». У Вінниці побралися майбутні військові медики

«Рішення взяти шлюб виникло спонтанно». У Вінниці побралися майбутні військові медики
  • Одного дня студент Дмитро освідчився коханій Анастасії, а наступного дня вони одружилися. Все сталося швидко, але молодята вірять — це надовго.

Студенти Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова Дмитро та Анастасія навчаються за фахом «лікувальна справа». Також вони студенти військової кафедри, після завершення якої планують вступити в Українську військово-медичну академію та стати офіцерами.

Дівчина — з Житомирщини, хлопець — із Хмельниччини. З 2016 року обоє є учасниками групи госпітальних волонтерів. Саме тут, у волонтерській команді, і зародилось їхнє щире кохання. Пара зустрічалась понад два роки й учора вирішила стати на весільний рушник. Передає armyinform.

«Ми вже зрозуміли, що у нас спільні погляди, переконання, думки. Волонтерська командна робота ще більше нас згуртувала, ми розуміємо одне одного з півслова, — розповідає Дмитро. — Рішення взяти шлюб виникло вчора спонтанно. На мою пропозицію: «Настю, ідемо розпишемось» вона одразу відповіла: «Так!» Дуже дякуємо всім, хто долучився до організації нашого свята, ми досі не віримо, що так сталось».

Відео дня

Анастасія зазначила, що шокована, але вони разом з чоловіком сподіваються, що їх союз підійме всім бойовий дух, зміцнить нашу мужність. 

На весіллі замість короваю — паляниця, замість подарунків — Прапор України, а замість цілунків — полум’яні вигуки «Слава Україні! Героям слава!». Батьків молодят не було, вони не змогли приїхати.

 

Читайте також:

В останню путь проводять двох військових — Сергія Котенка та Ольгу Свіргун

«Розривається серце». На війні загинув 23-річний військовий з Ямпільщини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Люба Мерецька

    Мирного неба Вам.
  • Lyudmila Kozachuk

    Великого міцного щастя
  • Люда Гребенюк

    Ребята ви просто супер ❤️❤️❤️👍👍👍мирного неба
  • Кондрацкая Людмила

    Будьте щасливі!

keyboard_arrow_up