Озеро без води. На Тяжилові досі не почали наповнювати виритий став

Озеро без води. На Тяжилові досі не почали наповнювати виритий став
  • З офіційного запуску, 14 липня, Тяжилівського озера пройшов тиждень, а води немає.
  • Дощова вода тільки допомогає рости очерету
  • До існуючих проблем ще додалося будівельне сміття, яке невідомо хто викидає біля озера

Вчора, 22 липня, журналісти “20хвилин” завітали до мешканців Тяжилова, які живуть біля величезного котловану. По іншому обмілілий став, що знаходиться недалеко від автовокзалу “Східний” поки що не назвеш.

Мешканці кажуть, що за тиждень воду ніхто не запускав в озеро, а робітників так і не було.

- Я тут кожного дня і кажу вам, що нічого не змінилося, - обурюється місцевий житель Володимир Корпало. - Дно не вирівняли, воду не пустили, а дощі пройшли - то вся вода у землю пішла.

Відео дня

Чоловік вказав, що сміття і мул їм досі ніхто не вивіз. А навпаки - завозять нове.

- Мабуть це з будівництва дороги чи з заводу, - каже Володимир. - Бачив, що величезна машина, щось накшталт МАЗу завезла, скинула сміття та поїхала собі.

На відсутність води очільник Департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко у статті “Відповідь Тяжилову від міськради: “Вода з’явиться в озері незабаром” “ відповідав, що треба деякий час, щоб вона набралася.

- Вода з’явиться у озері дуже скоро, цьому сприяє і сама погода, - казав Ніценко.

Журналісти “20хвилин” слідкуватимуть за ситацією навколо Тяжилівського озера та повідомлять про зміни своїм читачам

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up