Орден «За мужність» III ступеня: мамі захисника з Вінниччини вручили нагороду сина

Орден «За мужність» III ступеня: мамі захисника з Вінниччини вручили нагороду сина
  • На Вінниччині військовослужбовця 95-ї бригади Руслана Кебу відзначили державною нагородою, на жаль, посмертно.

Вчора, 25 березня, начальник першого відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Барціцький та Іллінецький міський голова Володимир Ящук передали матері Захисника — Надії Кебі, державну нагороду сина. Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

Відповідно до Указу Президента України від 10 листопада 2023 року №746, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата Руслана Віталійовича КЕБУ нагороджено орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Відео дня

Чоловік боронив рідну землю на посаді снайпера у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. 6 лютого 2023 року в районі населеного пункту Кремінна Луганської області, в бою за Україну, її свободу і незалежність, Захисник загинув.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«На щиті» повертається додому Іван Процько з Вінниччини

Просять присвоїти звання Героя полеглому бійцю, який захищав країну з 2014 року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Мария Емельянова

    Вічна Пам'ять Герою.!!!
  • Галина Химич

    Вічна пам'ять Герою!
  • Рая Мельник

    Вічна памятьГерою.
  • Валентина Масловская

    вічна пам'ять герою 💔🕯️😭🙏🥀🥀
    схиляю голову 💔😭

keyboard_arrow_up