Олександр Рекута став новим архітектором області. Він був 14 років головним архітектором Вінниці

Олександр Рекута став новим архітектором області. Він був 14 років головним архітектором Вінниці
«Чекаю, що наша співпраця стане помітною для вінничан», — пише у своєму фейсбуку губернатор Борзов. Він призначив на посаду головного архітектора області Олександра Рекуту, який має понад 30 років стажу
  • Новим головним архітектором області став Олександр Рекута.
  • Його представив голова ОДА Сергій Борзов, який зазначив, що «їм є що будувати», а «співпраця стане помітною для вінничан».
  • Раніше Олександр Рекута працював на посаді головного архітектора Вінниці, яку покинув після 14 років роботи.

Увечері, 14 вересня, голова Вінницької ОДА представив нового головного архітектора області — Олександра Рекуту. Він на цій посаді замінить Леоніда Гужву.

«Новий архітектор області — Олександр Рекута. Щоправда, «новим» важко його назвати – 14 років був архітектором Вінниці, — пише Борзов у своєму фейсбуку. — Приємно, що Олександр Сергійович приєднався до нашої команди. Нам є що будувати! Чекаю, що наша співпраця стане помітною для вінничан!».

Відео дня

Сам Олександр Рекута в коментарі журналісту зазначив, що заступає на посаду від завтрашнього дня, 15 вересня.

— Поки нічого коментувати. Буду розбиратися, що треба робити, входити у курс справ, — розказав Рекута.

Раніше, нагадаємо, Олександр Рекута звільнив посаду головного архітектора Вінниці за власним бажанням ще в січні 2019 року.

За інформацією видання NaПарижі причиною звільнення стали розбіжності бачення розвитку Вінниці з керівництвом міста. Хоча журналісту «20хвилин» чоловік назвав іншу причину звільнення

— Пішов з посади, бо хочу займатися більше творчістю. Планів про подальшу роботу поки що немає. Зараз в мене, так би мовити, відпустка.

Олександр Рекута був на посаді головного архітектора Вінниці двічі:

  • З 1995 року по 2002 рік — був начальником управління містобудування та архітектури, головним архітектором Вінниці. 
  • З 2012 року до 16 січня 2019 року — був головним архітектором міста та директором департаменту архітектури та містобудування міської ради.

У структурі Вінницької ОДА він стане головним архітектором новоствореного Управління містобудування та архітектури, яке є «правонаступником» ліквідованого департаменту будівництва, містобудування та архітектури.

 

Читайте також:

«Вінницький перець», керівник ДУСі: що відомо про нового губернатора Сергія Борзова

Квартири, гроші та три рушниці. Чим володіють мери міст та голова ОДА

Послом України в Ізраїлі став вінничанин. 10 років тому його тримали в Лук’янівському СІЗО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Игорь

    конечно. такой же взяточник, как и все предшествующие!!
  • И.С.

    я так понимаю, что всё то безобразие, что строилось в Виннице последние 14 лет, это его заслуга?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up