Навколо Вінниці встановили блок пости. Залучили важку техніку

Навколо Вінниці встановили блок пости. Залучили важку техніку
  • У Вінниці та Ямпільському районі встановили мобільні пости, де чергує поліція та Нацгвардія. Вони контролюватимуть в'їзди та виїзди з населених пунктів.

Про це у фейсбук пише «Військова частина 3008 Національної гвардії України».

Як зазначають у повідомленні, такі заходи вводять з метою «якісної організації та несення служби під час проведення обмежувальних карантинних заходів». Блок пости розмістилися на в’їздах та виїздах міста Вінниця та Ямпільського району.

Відео дня

— Залучено важка техніка та бронеавтомобілі підрозділів військової частини 3008, — додають у повідомленні.

Раніше прес-офіцер в/ч 3008 старший лейтенант Анна Лазуренко розповіла 20minut.ua, які завдання покладені на постових. Лазуренко каже, що вартові контролюватимуть безпеку та за потреби надаватимуть медичну допомогу.

— Найперше у їхнє поле зору потрапляє автотранспорт, що в’їжджає чи виїжджає з міста. У зв’язку з введенням обмежувальних заходів перевіряють, з якою метою, куди і для чого прямує водій, скільки перевозить людей, цікавляться, чи нема серед пасажирів з підвищеною температурою, — додала Лазуренко.

Чому встановили блок пости запитали у голови облдержадміністрації Владислава Скальського. З його відповіді стало зрозуміло, що поки чергові спостерігатимуть за ситуацію не приймаючи радикальних дій.

 — Враховуючи те, що це великий комплекс дій, ми зараз напрацьовуємо ці заходи, які нам буде необхідно реалізувати, якщо буде прийнято рішення про зміну режиму підвищеної готовності на інші в межах області, — сказав Скальський.

 

Читайте також:

У Вінниці встановили 10 цілодобових блокпостів Нацгвардії і поліції. Що контролюють?

Головне про коронавірус за сьогодні, дванадцятий день карантину

Вінничани «не взмозі забезпечити себе продуктами». ОПИТУВАННЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (65)
  • Татиана Пивень

    добрий вечір група.Таке питання нас хвилює , скажіть будь ласка хочемо їхати з Києва у Вінницьку обл. не заїжаючи у Вінницю , по Житомирський трасі., ми доїдемо без перешкод , нас на Київ ніде назад не повернуть?)
  • Сергій Плисківський

    Народ ви в якому столітті враження
    Пещерний вік,а ще хочемо подолати вірус
    Не пишіть дурниць
    Запобігайте розповсюдженні епідемііі!!
  • Elena Borisova

    Поки немає офіційних постанов, наказів на конституційному рівні, всі слова таких поліціянтів на блок постах -це всього лиш РЕКОМЕНДАЦІЇ! І нічого більше! А вам вже вирішувати, чи виконувати ці «побажання» по совісті🤔

    Анатолій Поліщук reply Elena Borisova

    Elena Borisova ☝️
  • Яна Щерба

    Ничего эти посты не дают! Всех пропускают.Нахрена меряют температуру? Человек выпил асперина и поехал дальше.Что это даёт? Это называется:"МЫ ТИПА ДЛЯ ЭТОГО ЧТО-ТО ДЕЛАЕМ"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up