На вулиці Шепеля зроблять нову дорогу та облаштують тротуари для пішоходів

На вулиці Шепеля зроблять нову дорогу та облаштують тротуари для пішоходів
  • У Вінниці продовжується реконструкція вулиці Шепеля, що на Старому місці. На ділянці протяжністю майже 700 метрів мають оновити проїжджу частину та тротуари, встановити та облаштувати зупинки громадського транспорту, зробити велодоріжки та сучасне освітлення, а також висадити дерева.

Наразі на вулиці будівельники копають траншеї, прокладають і запаюють водопровідні труби, монтують колодязі під водопровід та слабоструменеві мережі, влаштовують бордюр та демонтують старі мережі. Про це пишуть на сайті ВМР.

«Для того, щоб надалі було зручно обслуговувати мережі, ми закладаємо під землю інженерні комунікації. Окрім того, маємо повністю замінити водогін на цій ділянці — відповідні роботи вже розпочали, — розповідав директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк. — Паралельно займаємося асфальтуванням, загальна площа дорожнього покриття складає близько 7000 м². На початку червня заасфальтували майже 4000 м², чорнового нижнього шару». 

За проєктом реконструкції, говорив Семенюк, пішохідна частина буде прокладена з кожного боку вулиці, а велодоріжки буде відокремлено бетонним поребриком. Їх ширина складатиме 2,5 метри. 

Відео дня

Нагадаємо, що вже понад вісім місяців триває реконструкція Батозької, що біля залізничного вокзалу. Там мають повністю замінити колії, дорожнє покриття, тротуари, облаштувати велодоріжки та зупинки громадського транспорту, висадити дерева та замінити всі інженерні комунікації.

Через припинення фінансування та брак пального, впродовж останніх кількох місяців роботи там просувалися вкрай повільно. Наприкінці червня там вже не залишилося жодної одиниці спецтехніки. Деталі ТУТ.

Читайте також:

Не Московська, а Маріупольська. Що вінничанам робити з документами після перейменування вулиць

Вимкни кондиціонер в авто — соплі дитині надуєш! Ще одна порада від бабусі, яку не варто слухати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • bond

    Замість того, аби готуватись до війни вони будували дороги! Зелені шмарклі! А, стоп, війна вже п'ятий місяць триває, і це - не зелені. Тоді дякуємо дружно Моргунову і Гройсману за вчасне освоєння коштів. Тепер кожен воїн, який буде помирати через відсутність або погану якість каски чи броніка, може бути спокійний: на цвинтар його повезуть по новенькій дорозі, а на тротурах стоятимуть навколішках вдячні вінничани - виборці Гройсмана і Моргунова. І усі незалежні видання Вінниці поширять новину про те, як по всій Україні люди вшановують пам'ять воїнам, стаючи тільки на одне коліно, а у Вінниці - на два: одним коліном дякують полеглому воїну, а другим - Гройсману і Моргунову за гарний асфальт.

keyboard_arrow_up