На війні загинув Юрій Зозуля з Могилівки: у Героя залишились син та донечка

На війні загинув Юрій Зозуля з Могилівки: у Героя залишились син та донечка
  • У селищі Веселе, що на Донеччині, загинув військовослужбовець Юрій Зозуля. В березні Герой пішов захищати Україну від ворога.

Як повідомляє інформаційний відділ Гніванської міськради, 17 грудня в населеному пункті Веселе Покровського району, що на Донеччині, загинув Зозуля Юрій Анатолійович!

Чоловік народився 6 жовтня 1971 року в селі Могилівка. Ходив до сільської школи, був добрим, дружелюбним та щирим. Близько 20 років пропрацював головним механіком в ТОВ «Демидівський граніт».

3 березня 2022 року добровольцем пішов захищати Україну від ворога, звідки повернутися йому не судилося. В загиблого Героя залишились батьки, сестра, дружина, син та донечка.

Відео дня

Поховають Юрія на кладовищі в Могилівці. Дату та час повідомлять згодом.

«Невимовна туга та душевна біль за величезну втрату, яку понесло рідне село Могилівка... Ми втратили справжню ЛЮДИНу, величезного ЖИТТЄЛЮБА, професійного ГІРНИКА, прекрасного турботливого СИНА, люблячого ЧОЛОВІКА, унікального ТАТУСЯ, вірного ДРУГА, справжнього СИНА Українського народу, який віддав своє життя у самопожертву заради спасіння України від рашистської навали, порятунку нас українців, від кацапської неволі... Дорогий наш земляче, дорогий Юрчику. Спочивай з Богом. Вічна тобі пам'ять та Царство небесне..., — пише колишній староста села Могилівки Юрій Мельник. — Ти знав та умів усе... Ти завжди підставляв своє надійне плече тим, хто цього потребував. Ти мав велике любляче серце, золоті руки та величезне бажання творити гарні справи на цій землі».

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Вінниччина у жалобі: 12 військових загинули, боронячи нашу країну від ворога

На війні загинув рекордсмен з пауерліфтингу Ярослав Хибовський. Герою було 23 роки

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (79)
  • Катя Красножон

    Вічна та світла пам'ять Герою!!
  • Tetyana Poberezhna

    Вічна пам'ять Герою!
  • Освітній центр Yellow Bike

    Вічна пам'ять!
  • Анна Демішкан

    😥😥😥🌺

keyboard_arrow_up