На лікування маленького Павлика збирають шахраї. Офіційні реквізити для допомоги

На лікування маленького Павлика збирають шахраї. Офіційні реквізити для допомоги
  • Маленький Павлик поборов коронавірус, але не поборов наслідки недуги.
  • Нині малого підтримує вся країна, а лікарі намагаються допомогти дитині видужати.
  • Нещастя мало хвилює шахраїв, які почали збирати гроші на лікування Павлика. 

Що сталося з Павликом

28 березня 2020 року повідомили, що у Чернівецькому районі на коронавірус захворіла 2-річна дитина з багатодітної сім'ї. Це був Павлик. Дитину одразу перевели до Могилів-подільської лікарні.

Павлик, нагадаємо, дуже важко переніс коронавірус. Дитина була без свідомості та на апараті ШВЛ. На щастя, медикам вдалося врятувати його життя. Тепер борються і за його здоров'я. Через клінічну смерть у хлопчика ураження головного мозку. Про малого ми писали у матеріалах:

Який стан дитини наразі

Детально про стан Павлика написав вчора, 23 травня, Геннадій Вацак. Чоловік каже, що є добра та погана новина.

Відео дня

— Розпочну з поганої: МРТ показало про пошкодження мозку та крововиливи, які не дають хлопчику шанси на 100% повноцінне одужання. Проте боротьба за нього продовжується. Нині Павлик перебуває в обласному спеціалізованому будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки, де за ним гарний догляд, масаж, консультації з фахівцями.Тут можете бути спокійні. Нікуди далі поки його перенаправляти не потрібно, — йдеться у повідомленні. —  А тепер добра: хлопчик демонструє позитивні зрушення: менше плаче, краще спить, реагує на звуки, може тримати пляшечку, з якої його годують (якщо йому покласти в пальчики), пробує сидіти (з допомогою дорослих).

Вацак додає, що опускати руки не варто. Додає, «якщо є соломинка, за неї потрібно хапатися».

Як допомогти малому

На лікування Павлика збирають гроші. Є лише один офіційний рахунок для перерахунку благодійної допомоги.

Реквізити благодійного рахунку, відкритого спеціально для Павлика на майданчику Могилів-Подільської громадської організації «Ангел надії»: 

  • р/р UA 953026890000026002055304763 у відділенні Могилів-Подільського ПАТ КБ «ПриватБанк» код ЄДРПОУ 34309970.

Обережно шахраї!

Нечистих на руку людей є чимало. З'явилися вони і на шляху Павлика. Сторонні люди збирають йому кошти ніби на лікування, а як результат — привласнюють гроші довірливих українців.

— Увага, шахраї, які збирають кошти для Павлика! Не потрапте на їхній гачок! І, на жаль, такі не одні, — написав на своїй сторінці у фейсбук народний депутат Геннадій Вацак.

Також Вацак додав скрін жінки, яка збирає гроші ніби на лікування Павлика, але це не правда. Вище ми писали, що є лише одні реквізити для перерахунку допомоги дитині.

 

Читайте також:

«Вони збирають гроші на дітей, яких давно немає в живих»: як працюють «чорні» благодійники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Юлія Антонюк Гонтарь

    ++++++++
  • Ксения Дяченко

    ++++++
  • Альона Брижатюк

    ++++++++++++
  • Елена Колесник

    ×+++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up