На Вінниччині рятують дворічного хлопчика від коронавірусу. Що потрібно?

На Вінниччині рятують дворічного хлопчика від коронавірусу. Що потрібно?
  • На Вінниччині у важкому стані знаходиться дворічний хлопчик, в якого виявили коронавірус.
  • Після лабораторного підтвердження на COVID-19, лікарі добровільно пішли разом з дитиною на самоізоляцію.

Чотири бригади могилів-подільських медиків рятують життя дворічного хлопчика з коронавірусом, що з Борівки Чернівецького району. Про це повідомляє нардеп Геннадій Вацак.

— Це вони першими в нашій лікарні вступили в бій з невидимим ворогом. Після лабораторного підтвердження на COVID-19, добровільно пішли разом з дитиною на самоізоляцію. Продовжують його рятувати, бо стан хлопчика стабільно важкий, проте (що тішить!!! ) є позитивні зрушення. Відстоюють зміну по 12 годин !!! Низькій уклін вам, воїни світла! — зазначає він.

Світлина від Геннадія Вацака.

Відео дня

За словами нардепа, хлопчик при свідомості, його годують через зонд.

—  Медики здорові, що підтвердила Вінницька лабораторія, — повідомляє Вацак.

 

Світлина від Геннадія Вацака.

 

Як пише автор допису, у дитини все є, ліками забезпечується з фонду Могилів-Подільської лікарні.

 

Світлина від Геннадія Вацака.

 

— Якщо маєте бажання, можна передати памперси на хлопчика віком 2,7 років, пеленки, засоби для гігієни. Про це повідомили мені наші медики. Як буде надалі - обов'язково поінформую! — уточнює він.

 

Світлина від Геннадія Вацака.

 

За даними «Хмільницької центральної районної лікарні» станом 1 квітня в Хмільнику один лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

 

Читайте також:

У Вінниці вже 38 хворих. А що в області ? (Свіжі дані на 1 квітня)

В Україні вже 669 хворих на коронавірус, у Вінницькій області — 49 випадків (Онлайнкарта)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (83)
  • Ольга Талах

    ++++
  • Оксана Лищенко

    +++
  • Таня Римар

    +++++++++
  • О

    🙏🙏🙏треба всім разом помолитися за це маленьке ангелятко...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up