«На двадцять людей ще роботи немає». Чому так повільно ремонтують Київський міст?

«На двадцять людей ще роботи немає». Чому так повільно ремонтують Київський міст?
  • З 11 березня перекрили Київський міст та розпочали ремонти
  • Але пройшло два тижні. А робочі ще знімають асфальт
  • Чому так довго ремонтують? З’ясували «20хвилин»

У суботу, 25 березня, робочі з самого ранку знімають залишки асфальту на Київському мосту. Пішохідну частину майже відчистили від асфальту: під нею проглядаються труби з комунікаціями та річка Буг.

Двоє хлопців збивають шматки покриття, а бульдозер збирає у ківш та кидає у вантажівку. Хлопці мовчазні та одразу кажуть, що «виконроб під мостом, у містечку».

Previous Next

Відео дня

Кілька вагончиків для будівельників, один автокран — це поки що все, що є під мостом. Виконроб, що представився Ярославом, заспокоює — техніку ще підвезуть. Просто не потрібна зараз:

— Так, чули, що люди обурюються. Зараз на ремонті працює 5 чоловік, стільки достатньо. На двадцятьох тут роботи ще немає. А чому так повільно? Спочатку газовики вирішували як трубу з мосту перенести. Та ще комунікації під пішохідною частиною: там є дроти «Укртелекому», що теж довго вирішували як їх перенести, — відповідає виконроб.

Питаємо, а що будуть робити згодом?

— З понеділка-вівторка, будемо займатися демонтажем перил, що на пішохідній частині. Від графіку не відстаємо. Ось тоді вже буде більше людей, самі побачите. Після цього розпочнемо ремонтувати опорні конструкції. Коли саме, не можу сказати. Погана прикмета у мостобудівельників — це загадувати наперед. Плюс, опорні балки ще роблять на заводі для цього мосту.

Чи можна відремонтувати міст швидше? Про це журналіст вже запитав у чиновників, що відповідальні за шляхопровід

 

Виконроб Ярослав в розмові з журналістом розповів, що має багаторічний стаж ремонту мостів. На його думку, без ремонтів Київський міст не завалився б.

— Ні, міст би не завалився. Але через п’ять років шляхопровід був би у критичному стані, якщо б не почалися ремонти. Тоді б його треба було б закривати зовсім на капітальний ремонт, — казав Ярослав.

Нагадаємо, що Київський міст був збудований в 1964 році. І за цей час його не ремонтували. Протягом року мостобудівельники з київської компанії «МСУ-2» посилять опори мосту, замінять дорожнє покриття, розширять пішохідну частину мосту, зроблять нову зливову каналізацію та багато іншого. Орієнтовно, основні роботи закінчаться в листопаді 2017 року. І це коштуватиме місту 56,5 мільйонів гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (33)
  • Нестеров Сергей

    Питання: для чого було перекривати міст,якщо опорні балки до цих пір не виготовлені?
  • Sviatoslav

    на 20 немає, а на 5 - х забагато
  • Сергей Петров

    Вкрасти 56 мільйонів за 3 місяці важно, а за 9 можна. От і збудуються нові будинки у чинуш і поїдуть нові ренджики....
  • Vadik

    в целом все  нормально...за исключением одного НО.....разве так трудно было до этого долбаного ремонта привести в порядок окружную а? разве так трудно зная что центральный мост перегружен  просто не выпускать туда придурков которые перекрывают пол полосы и начинают выжигать на столбах старую краску в час пик???? трудно думать своей башкой люди добрые?  и не надо оправдываться тем что не было погоды для ремонта окружной...погода была...и современные технологии позволяют это сделать....ведь Харьковскую окружную на пару с Житомирской уже два месяца как приводят в порядок ! у нас все через жопу делается! так нельзя!  с неуважением к руководству, и с сочувствием к жителям Винницы, Вадим Василевский
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up