Молдова назвала брехнею провокацію України в Придністров'ї, яку вигадала росія

Молдова назвала брехнею провокацію України в Придністров'ї, яку вигадала росія
  • Міністерство закордонних справ Росії заявило, що Україна нібито готує провокації біля невизнаного Придністров'я «з використанням радіоактивних матеріалів».

Про це сказала речниця МЗС РФ Марія Захарова, повідомляє Європейська правда.

— Міноборони Росії привертало увагу до провокації, яку готує київський режим, щоб звинуватити Збройні сили Російської Федерації в нібито заподіянні невибіркових ударів по радіаційно небезпечних об'єктах, що здатні призвести до витоку радіоактивних речовин і зараження місцевості...Не може не викликати занепокоєння і те, що подібні події відбуваються в безпосередній близькості від Придністров'я, навколо якого київський режим свідомо нагнітає напруженість, — сказала Захарова.

В уряді Молдови назвали заяву Захарової брехнею.

Відео дня

«Держустанови стежать за ситуацією і не підтверджують інформацію, поширювану російською стороною», — йдеться в повідомленні в урядовому Telegram-каналі.

Влада Молдови також закликала громадян зберігати спокій і стежити за офіційними джерелами інформації.

Довідка:

Росія в останні тижні вже неодноразово звинувачувала Україну.

23 лютого Міноборони Росії поширило неправдиву інформацію, що українські сили найближчим часом нібито планують влаштувати збройну провокацію в Придністров'ї. Влада Молдови та України це заперечувала.

Могилів-Подільські прикордонники, нагадаємо, затримали за незаконний перетин кордону громадянина Молдови. Затриманий поспішав на побачення.

 

Читайте також:

Молдова знову відкрила свій повітряний простір (ОНОВЛЕНО)

Рівень загрози ракетних ударів залишається високим: оперативна інформація про 371 добу війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up