Заради коханої з Вінниччини молдаванин переплив Дністер на гумовому човні без весел

Заради коханої з Вінниччини молдаванин переплив Дністер на гумовому човні без весел
  • Могилів-Подільські прикордонники затримали за незаконний перетин кордону громадянина Молдови. Затриманий поспішав на побачення.

Інцидент стався вночі 3 листопада. Про це інформує Могилів-Подільський прикордонний загін.

36-річний іноземець, аби побачити кохану, на гумовому надувному човні переплив річку Дністер з Молдови в Україну. Плив без весел. На українському березі його зустріла не дівчина, а прикордонний наряд.

Відео дня

— Іноземець розповів, що під час останнього візиту в Україну він порушив правила перебування, за що його притягнули до адміністративної відповідальності, — зазначають у повідомленні. — Як з’ясувалося, призначений штраф він не сплатив, крім того йому заборонили в’їзд в Україну до 2027 року. Через це чоловік вирішив перетнути кордон у незаконний спосіб. Тепер чоловікові доведеться відповідати не лише за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП, але й і за ст. 332-2 «Незаконне перетинання державного кордону України» Кримінального кодексу України.

Правоохоронці днями, нагадаємо, викрили канал незаконного переміщення призовників через державний кордон. Схему організували двоє молдаван. За таку послугу брали з ухилянтів гроші. Деталі у матеріалі: З Вінниччини до Молдови двоє іноземців переправляли призовників

 

Читайте також:

У Хмільнику 33-річний чоловік продавав гранату. Взяли його «на гарячому»

Гранатомет, тротил та інше. У Гайсині в автівці виявили арсенал зброї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алексей Потребчук

    Молодец
  • Ольга Михеева

    Романтика))
  • Ivan Sobzyk

    Це було рік тому-

keyboard_arrow_up