Гранатомет, тротил та інше. У Гайсині в автівці виявили арсенал зброї

Гранатомет, тротил та інше. У Гайсині в автівці виявили арсенал зброї
  • Повний багажник різної зброї та боєприпасів перевозив у Гайсині 29-річний чоловік. Тепер йому загрожує до семи років в'язниці.

На Вінниччині нейтралізували канал незаконного обігу зброї. Про це інформує відділ комунікацій поліції Вінницької області.

Автомобіль Volkswagen Passat під керуванням 29-річного мешканця Миколаєва, який перевозив зброю, зупинили поліцейські, військові та працівники СБУ у Гайсині.

— Під час проведення невідкладного обшуку транспортного засобу правоохоронці вилучили гранатомет, дві гранати РГД-5, одну димову гранату, 245 набоїв калібру 5,45 мм, 46 тротилових шашок, гладкоствольну мисливську рушницю, 73 запали та чотири вогнепровідні шнури, — зазначають у поліції. — Походження та мету зберігання заборонених предметів встановить слідство.

Відео дня

Усе вилучене направили на експертизу.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Мешканець Гайсинщини, нагадаємо, забрався до магазину та виніс звідти понад 100 пачок цигарок. За це йому загрожує до восьми років в'язниці.

 

Читайте також:

Вбивство немовляти на Жмеринщині. Поліція з'ясувала деталі трагедії

Поліція, швидка та потерпілий на асфальті. На об'їзній чоловік вскочив під машину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володя Риженко

    За цигарки вісім років,за арсенал зброї до семи років. Дурдом ''веселка''.

keyboard_arrow_up