«Міс Світу 2021»: які образи вінничанка Олександра Яремчук та її конкурентки підготували до конкурсу

«Міс Світу 2021»: які образи вінничанка Олександра Яремчук та її конкурентки підготували до конкурсу
  • В ніч з 16 на 17 грудня переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук представлятиме нашу країну на «Міс Світу», який відбудеться в Пуерто-Ріко.
  • Як калинівчанка готується до міжнародного конкурсу, в яких сукнях дефілюватиме на сцені, у що будуть одягнуті інші красуні — дивіться далі.

Завтра, 17 грудня, стане відомо, хто здобуде престижний титул та корону на міжнародному конкурсу краси «Міс Світу 2021».

За перемогу першої красуні планети в Пуерто-Ріко змагатимуться представниці 32 країн, серед них і українка, родом з Вінниччини — Олександра Яремчук.

Судячи з Instagram Олександри, вона активно готується до конкурсу краси. Так, українська красуня разом з іншими претендентками днями відвідала благодійну вечерю «Краса з метою». Калинівчанка була в розкішній червоній сукні, з глибоким декольте та вирізом на нозі, і з сумкою бренду Yves Saint Laurent.

Відео дня

Також калинівчанка показує фоловерам чимало образів, у яких вона з'являлася на зустрічах  і вечірках у рамках міжнародного конкурсу. 

Серед них — елегантний вечірній образ: чорна облягаюча сукня з розрізом на нозі, яку прикрашають яскраві блискітки, а також босоніжки на підборах. Для цього образу дівчина розпустила волосся, що додало більшої граційності.

У перервах між підготовкою до конкурсу Яремчук насолоджується краєвидами острова, ходить на пляж, де засмагає та купається в океані. Нещодавно вона опублікувала знімок, де позує на тлі пальм у яскравій сукні-вишиванці української дизайнерки Юлії Магдич. 

Також вона похизувалась розкішною модельною фігурою, позуючи на тлі теплого моря у голубому купальнику та білому костюмі, який складається з топу та спіднички.

Зазначимо, що шлях української красуні Олександри Яремчук до екзотичного Пуерто-Ріко був геть непростим. Донедавна участь «Міс Україна 2021» на міжнародному конкурсі була під питанням через проблеми з отриманням американської візи, яка потрібна через те, що острівна держава є залежною від США територією. Але, на щастя, проблему вдалося вирішити. Раніше 22-річна переможниця конкурсу розповіла нам свою біографію, про коханого зі списку Форбс та хейтерів.

Образи Олександри Яремчук для «Міс Світу 2021»

Сьогодні для Олександри Яремчук буде вирішальна ніч: дівчина з Калинівки змагатиметься з іншими красунями з усіх куточків планети за корону королеви світу. Сама підготовка до конкурсу та відбірковий тур тривали майже місяць.

Відомо, що для фіналу конкурсу дівчина приготувала дві сукні. Перша — приталена біло-червона сукня в національному стилі із вишивкою ручної роботи, яку доповнює екстравагантний вінок із золотим колоссям та вуаллю. 

Друга — розкішна вечірня сукня фіолетових відтінків з розрізом та повітряним шлейфом. Над образами працювали українські дизайнери, зокрема творець за костюмів шоу «Маска» Леся Патока та Катерина Лукашик, яка створила не одну сукня для учасниць конкурсів краси.

Найяскравіші національні костюми учасниць

Не лише наша землячка Олександра Яремчук підготувала на фінал «Міс Світу» розкішні дизайнерські сукні. Напередодні фіналу на офіційному сайті Miss world показали знімки дівчат у національних костюмах, які демонструватимуть красуні на подіумі перед усім світом.

Обрали найоригінальніші, на думку редакції 20minut.ua, образи, щоб показати їх вам. Тож дивіться:

Україна
Філіппіни
Чехія
Кот-д'Івуар
Фінляндія
Молдова
Сомалі
Люксембург
Непал
Венесуела
Кенія

 

Читайте також:

Олександра Яремчук вже в Пуерто-Рико. Чому «Міс Україна 2021» летіла туди аж 34 години?

«Міс Україна 2021» не може потрапити на «Міс Світу». Чому і хто замінить калинівчанку на конкурсі?

Тато банкір, коханий ІТ-шник. Переможниця «Міс Україна 2021» Олександра Яремчук розповіла про себе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up