Олександра Яремчук вже в Пуерто-Рико. Чому «Міс Україна 2021» летіла туди аж 34 години?

Олександра Яремчук вже в Пуерто-Рико. Чому «Міс Україна 2021» летіла туди аж 34 години?
  • Переможниця конкурсу «Міс Україна 2021» калинівчанка Олександра Яремчук в суботу відправилась з Києва на Пуерто-Рико, аби готуватись до конкурсу краси міжнародного рівня. Але на шляху в США у неї трапилось чимало пригод та проблем, чим вона поділилась в мережі.

Менше ніж за місяць,17 грудня 2021 року, на американському острові Пуерто-Рико відбудеться конкурс «Міс Світу 2021». Там 22-річна Олександра Яремчук з міста Калинівка, що на Вінниччині, представить Україну. 

Дівчина вже дісталася до місця призначення, встигла познайомитися з іншими претендентками на корону першої красуні світу, та позасмагати під пальмами. Проте дорога до острова для Олександри була нелегкою, як і процес відкриття візи, яку красуні видали майже напередодні вильоту в Пуерто-Рико.

Довга дорога в Пуерто-Рико

Для довгого перельоту до Пуерто-Рико титулована красуня обрала ефектний образ. На «Міс Україна 2021» був білий костюм — приталені штани та жакет. Цей ансамбль дівчина доповнила чорним корсетом і туфлями-човниками на високих підборах.

Відео дня

Корону за 3 мільйона доларів Олександра Яремчук  в «Бориспіль» не стала одягати, обмежившись лише стрічкою. 

До США  «Міс Україна 2021» взяла чотири величезні валізи з одягом від іменитих українських брендів. У цих вбраннях вона з'являтиметься на фотосесіях, майстер класах і репетиціях, тоді як на конкурс одягне дві розкішні сукні — національний костюм від Лесі Патоки та фінальну сукню від Катерини Лукашик.

Виставляючи щасливі фото з Борисполя, Олександра Яремчук ще не знала, що на шляху в США у неї трапиться чимало пригод та проблем.

Щоб потрапити на райський острів, переможниці  «Міс Україна 2021» довелось зробити кілька пересадок: Київ — Стамбул, Стамбул — Нью-Йорк. Калинівчанка цей шлях долала з перепонами, тому переліт зайняв майже добу.

На півдорозі у США одному з чоловіків на борту стало погано, тому літак розвернувся і приземлився в Ірландії. Через два-три години вони знову піднялись у повітря та вилетіли у Нью-Йорк. Через запізнення їм довелось змінити квитки на Пуерто-Рико, тому Олександра Яремчук ночувала в готелі аеропорту. А вже зранку під час реєстрації рейсу Нью-Йорк — Сан-Хуан виникли проблеми з квитками та багажем, через що модель забігла у літак за п'ять хвилин до закриття рейсу.

«Висновок: 34 години в дорозі. Питання: хто так сильно побажав мені удачі?» — пожартувала Олександра в соцмережі.

Далі події розгорталися за планом. Наступного дня Олександра познайомилась з учасницями конкурсу та зробили фотографії. Також вона показала в мережі неймовірні краєвиди на острові Пуерто-Рико і себе в купальнику.

Що відомо про Олександру Яремчук

«Міс Україна 2021» Олександра Яремчук родом із Калинівки, що на Вінниччині, їй 22 роки. Дівчина є випускницею Київського економічного університету за спеціальністю «менеджмент бізнес-організації». Займається танцями, захоплюється тенісом. Зустрічається з 36-річним бізнесменом Андрієм Дегодою, сім'я якого посідає 45-те місце в українському списку Forbes із доходом компанії 11 мільйонів гривень за останній рік.

Фото: Instagram Олександри Яремчук

 

Читайте також:

Олександра Яремчук отримала американську візу та поїде на «Міс Світу». Яку сукню там одягне?

«Міс Україна 2021» не може потрапити на «Міс Світу». Чому і хто замінить калинівчанку на конкурсі?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ростислав Хоменко

    Наша -  найкрасивіша !

    Рита Нагорная reply Ростислав Хоменко

    Rostyslav Khomenko О вкусах не спорят, но к сожалению  тут и не пахнет красотой! Самая обычная на 3 +....😒😒😒😒😒
  • Нина Олейник

    Ой ну наконец то такое счастье.Я ночами не спала так волновалась.Ну очень важное событие.Кому это надо.Что она сделала тоже мне героиню нашли.

    Рита Нагорная reply Нина Олейник

    Лида Токарь А что она сделала героичного?

    Нина Олейник reply Нина Олейник

    Лида Токарь А ты что сделала героиня?

    Лида Токарь reply Нина Олейник

    Нина Олейник А що зробили Ви героїчного?

keyboard_arrow_up