Мерія дозволила добудувати завод, на якому виробляють натуральні цукерки

Мерія дозволила добудувати завод, на якому виробляють натуральні цукерки
Фото з фб-сторінки Андрія Очеретного
  • Вінницький завод, який виробляє цукерки «Равлик Боб», буде розширятися.
  • Виконком міськради дозволив підприємству побудувати виробничо-складський комплекс на вулиці Зулінського. Обсяг інвестицій у це будівництво — майже 100 мільйонів гривень.
  • Скільки буде робочих місць на оновленому підприємстві?

Виконком міськради 23 вересня видав товариству «Еко-Снек» дозвіл на проектування виробничо-складського комплексу на Зулінського. Загальна кількість робочих місць — до 350 людей. Сума інвестицій — майже 100 мільйонів гривень. Про це у своєму фейсбуку повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Компанія «Еко-Снек» була створена в 2016 році. Підприємство відкрили молоді ініціативні люди, які вирішили виробляти цукерки з натуральних продуктів, без додавання цукру, — пише Очеретний. — Початковий склад заводу — одна виробнича лінія та 15 робітників. Зараз у підприємства вже є декілька потужностей у місті Вінниця за адресами Костянтина Василенка, 16  та Сергія Зулінського, 32. А кількість персоналу в 2020 році становила 245 працівників, а в 2021 році становить вже 347 працівників».

Відео дня

Головним брендом компанії є торгова марка «Равлик Боб». Зараз налічується більше сотні найменувань продукції. А «флагманом» є фруктові цукерки-роли. Вони готуються виключно з фруктів, ягід та не містять жодних доданих елементів. 

«Підприємство реалізує свою продукцію у кожному куточку України, а також експортує свої продукти до 22 країн світу, серед яких США, Польща, Молдова, Чехія, Білорусь, країни Прибалтики та інші», — підсумовує Очеретний.

Майже 500 тисяч грн з бюджету Вінниці, нагадаємо, отримає завод, що виробляє холодильники.

 

Читайте також:

На лікарнях Вінниці планують будувати сонячні електростанції. Буде економія на платіжках за комуналку

Стало відомо, за скільки викуплять Льодовий клуб, що в Центральному парку

Між Кореєю і Центральним парком планують новий район. Що там побудують?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач42

    оцэ вжэ  точно аживем будем  з ранку  до ночи  жэрти канхвэти  и станем  жирными .как сввыни.и  будем  болиты  а  значить  ходить  до аптек и до  тупого терапевта  якый  буде выпысувать нам  гору  лик
  • Vladimir

    Маленький батончик 27 гривень? Я краще великого снікерса куплю...

keyboard_arrow_up