Мера Немирова відпустили - «на підписку»

Міського голову Немирова Віктора Качуру, якого звинувачують у хабарі в два мільйони гривень, відпустили під підписку про невиїзд.

Підставою для звільнення стало клопотання адвокатів, які наголосили на поганому стані здоров’я Віктора Качура. Якщо врахувати те, що термін арешту, який суд призначив йому в кінці червня, ще не сплив, звільнення для Віктора Качура – це його маленька перемога над великою системою. Адже коли тобі інкримінують хабар у два мільйони гривень, затримують із міліцейським «маски-шоу», то є велика ймовірність, що з цього зроблять велику сенсацію і хтось згодом обов’язково ще отримає орден.
А поки що Віктор Качур має визначатися із своєю подальшою мерською кар’єрою. Його вина у суді ще не доведена, а значить він має право балотуватися на міського голову. Потрібно лише визначитися, від якої політичної сили йти на вибори.
Нагадаємо, що 24 червня співробітники служби боротьби з економічною злочинністю затримали Віктора Качура при отриманні хабара у 1,85 мільйона гривень.
Згідно з повідомленням департаменту зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, хабар Віктор Качур отримав від директора одного з акціонерних товариств за передачу цьому товариству в оренду земельної ділянки площею в 1,5 гектара з правом її подальшого викупу.

Екс-мера Немирова відпустили із залу суду

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Басюк йди нафиг та пиар свою сводку на радио

    Anonymous reply Anonymous

    басюк занят. свадьбы фоткает )))))
  • Anonymous

    Оксана Александровна Вы читаете комментарии под своей статьей ? Ответьте чего нибудь в свою защиту.
  • Anonymous

    Да тут наверное в другом фишка - Оксана Пустовит ждала отмашки сверху : пущать новость или не пущать. Не трусь Оксана правда она одна как в твоей работе так и в деле с подставой немировского мєра.
  • Anonymous

    В Ти овца тупа,які "маски-шоу", яка сенсація, які нагороди! Тобі лише людей брудом облити, оце вся твоя робота!!!!!!! І який з неї результат???????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up