Лише люди з народу і без політики. Стартував відбір до «Рейтингу лідерів думок і блогерів Вінниччини»

Лише люди з народу і без політики. Стартував відбір до «Рейтингу лідерів думок і блогерів Вінниччини»
Організатори «Рейтингу лідерів думок і блогерів Вінниччини»: Роман Ковальський, Руслан Анфілов, Іван Дунаєвський, Віктор Бронюк, Артем Терез, Олександр Вихованець, Вадим Павлов
  • У Вінниці відбулася презентація ініціативи «Рейтинг лідерів думок і блогерів Вінниччини».
  • Метою конкурсу є показати справжніх народних героїв нашої області за цей ковідний період.
  • Голосування за кращих проходитиме з 29 грудня по 21 січня на платформі інформаційного сайту 20minut.ua.
  • Деталі конкурсу — в нашій публікації.

За два роки пандемії у нас змінився погляд на соціальні зв'язки. Іноді інтернет був єдиним інструментом для спілкування та освіти.

За цей період лідери думок та блогери ставали серйозними ньюсмейкерами. Відтак, маркетологи, піарники та технологи стали все більше уваги приділяти інфлюенсерам, розміщуючи на їх платформах свою рекламу.

За прогнозами, такі блогери стануть однією з головних інтернет-тенденцій у 2022 році та в майбутньому. Справа в тому, що зараз актуальний запит на експертів в певній ніші. Їхнім знанням люди довіряють, а поради вважають цінними.

Відео дня
Переможці «Рейтингу блогерів і трендмейкерів YUCCIE 2019»

У зв'язку з цим, у Вінницькій області в 2019-му році успішно відбувся «Рейтинг блогерів і трендмейкерів YUCCIE», що дало старт всеукраїнському рейтингу. Це був один із найбільш коментованих заходів у вінницькій спільноті інтернету.

«Рейтинг лідерів думок і блогерів Вінниччини 2021»

Настав час нового рейтингу з гарним досвідом, але в нових умовах та оновлених правилах, додавши акценти справжніх лідерів думок.

Цієї зими ініціативу вирішили провести в абсолютно новому форматі. В «Рейтингу лідерів думок і блогерів Вінниччини 2021» буде менше формалізму — більше щирості та правдивості. 

За це відповідатиме «джентльменська сімка» друзів-вінничан, які виступили організаторами цієї події. Знані далеко за межами Вінниччини, ці чоловіки своїм досвідом, креативністю та ініціативністю гарантують неупередженість та гарний настрій всім учасникам.

В експертну раду рейтингу ввійшли:

  • Руслан Анфілов, голова ради Ліги блогерів і трендмейкерів, директор Всеукраїнського фестивалю блогерів, засновник Creative Crew Yuccie;
  • Вадим Павлов, журналіст-розслідувач, головний редактор RIA/20minut.ua, експерт з медіаграмотності;
  • Віктор Бронюк, музикант, лідер гурту «ТІК», громадський діяч, Почесний громадянин міста Вінниці;
  • Роман Ковальський, журналіст-розслідувач, громадський діяч, волонтер, експерт з новинного блогінгу;
  • Артем Терез, підприємець, власник кав’ярень, організатор соціальних проектів;
  • Іван «JOZZZ» Дунаєвський, хореограф, засновник та художній керівник студії танцю «3Z»;
  • Олександр Вихованець, Президент Вінницької міської федерації кіокушинкай карате, організатор заходів зі здорового стилю життя.

Яскраві особистості та герої з народу

На презентації ініціативи «Рейтинг лідерів думок і блогерів Вінниччини», учасники експертної ради конкурсу пояснили, як і за якими критеріями обиратимуть героїв нашого часу.

— Цього разу ми хочемо визначити справжніх лідерів думок, формат відбору буде дуже простий, — розповів Руслан Анфілов, голова ради Ліги блогерів і трендмейкерів. — Ми з 1 грудня просимо вінничан сказати, кого вони читають, лайкають, ким пишаються. Це можна зробити анонімно, записавши на електронну адресу конкурсу, можна тегнути. Це може бути будь-яка людина з Вінниці чи області: бабуся, що завдяки таланту стала відомою в соцмережах, чи чоловік, який гарною справою прославив свій населений пункт, або лікар, який врятував сотні життів від пандемії. Єдина умова: ми не будемо включати керівників політичних партій, осередків, держслужбовців. 

Відбір лідерів думок та блогерів стартував 1 груд і передбачає голосування з 29 грудня до 21 січня наступного року. Незалежний рейтинг відбуватиметься без політиків та посадовців, лише яскраві особистості та герої з народу.

— Разом із підбиттями підсумків року, що минає, ми відзначимо особистостей, яких відкрили цього року, тобто героїв року, — зазначив журналіст Роман Ковальский. — Окрім інфлюенсерів з соцмереж, в кожній громаді є свої блогери, спікери, люди, які зробили прорив. Тому варто відкрити їх для громади і для України, презентувати їх на інтернет-платформах. Будемо вітати справжніх талантів, людей гострих на слово, добрих і щедрих, які ведуть Вінниччину вперед.

Ініціативу підтримав і народний улюбленець, Почесний громадянин міста Вінниці, музикант і лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

— Хочу, щоб громада знала своїх героїв, тому я тут, — пояснив свою позицію Бронюк. — Я готовий до гарних починань, особливо разом з командою таких крутих організаторів.

Голосування за кращих в рейтингу відбуватиметься на неупередженій платформі інформаційного сайту 20minut.ua.

 — Кілька років тому ми з Русланом Анфіловим в партнерстві провели Топ-100 блогерів та лідерів думок на нашому майданчику 20minut.ua. — сказав головний редактор RIA/20minut Вадим Павлов. —  В нас є всі технічні можливості, щоб це було незалежно і справедливо. Накрутити голоси ніхто не зможе. Ми теж хочемо, щоб перемогли не блогери-мільйонники, які і так всім відомі і слави не потребують.

В пріоритеті — яскраві особистості та герої з народу, маленькі люди з великим серцем і правильними думками, блогери, які з'явилися під час пандемії. Довіра плюс любов, дорівнює слава людей — ці слова можна вважати гаслом цьогорічного рейтингу лідерів думок Вінниччини.

В коментарях до цієї статті вінничани та мешканці області можуть назвати і тегнути своїх улюблених героїв-земляків, блогерів з народу. Цим самим ви допоможете організаторам обрати кращих для рейтингу.

 

Читайте також:

Кращі серед кращих. «Народний бренд» розповідає про успішні компанії, підбиває підсумки голосування

Новорічні локації для казкових фотосесій. Що пропонують вінницькі студії і за яку ціну?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач97

    Василевський @vasulevsky
  • Читач96

    Звичайно ж Віктор !!

    @vasulevsky
  • Читач88

    Василевський @vasulevsky
  • Galina Panasiuk

    Одні лідОри кругом!! Всі ваші нагороди купляються за бабосіки, а те голосування до одного місця!!! Як і ті нагороди))) кому потрібне це шапіто!?

    Читач79 reply Galina Panasiuk

    Членам жюрі, очевидно)))

keyboard_arrow_up