Новорічні локації для казкових фотосесій. Що пропонують вінницькі студії і за яку ціну?

Новорічні локації для казкових фотосесій. Що пропонують вінницькі студії і за яку ціну?
  • Новорічна фотосесія з рідними людьми в гарному інтер'єрі вже стала традицією для багатьох українських сімей, і вінничани — не виняток.
  • Пропонуємо фотостудії з новорічними локаціями в Вінниці.

Новорічна сімейна фотосесія — це подвійне свято. Першого разу у вас буде святковий настрій під час самої зйомки, а другого разу — під час перегляду фото. Фотостудії і кращі фотографи Вінниці приготували фотозони з новорічною ялинкою і святковими інтер'єром і чекають городян на казкові фотосесії.

Фотостудія «Zebra»

Студія «Zebra» на час новорічних свят завжди облаштовує тимчасову локацію, присвячену Новому року. Будь-хто може взяти участь у цій гарній, наповненій радістю, святом та чудесами фотозйомці.

Відео дня

Сімейна новорічна фотосесія в студії «Zebra» починається щороку в середині листопада і триває до середини лютого нового року, тому встигнуть усі.

Ціна: оренда зали — 350-400 грн. за годину, фотосесія — 2000 грн.за годину.

Адреса: Вінниця, вул Гоголя,10.

Телефон: (067) 712 0909.

Фотостудія «Milk»

«Milk Photostudio» — це 700 м² творчого простору у Вінниці, професійна фотостудія, що надає можливості зйомки зі студійним і природним світлом. В ній є шість залів, в кожному по 2-3 зони, деякі  стильно декоровані новорічною атрибутикою. 

Ціна: оренда зали — 450-500 грн. за годину.

Адреса: Вінниця, Хмельницьке шосе, 114г.

Телефон: (063) 014 4401.

Фотостудія «Pudra»

Студія «Pudra» має чотири зали, які чітко розділені за стилем. Зал «Класик» — світла локація у традиційному стилі з каміном. Друга новорічна зона у залі «Індастріал», виконана у кольорах англійського відродження. Також є дитяча зала «Кідс» .

Ціна: оренда зали — 400-500 грн. за годину.

Адреса: Вінниця, вул. Соборна, 8.

Телефон: (093) 000 1160. 

Фотостудія «Red»

Студія «Red» підготувала три новорічні локації в одному залі. Передбачено сімейні, корпоративні, дитячі, love story фотосети. Виконані у світлих та темних тонах, територія велика та простора. Тут і зручні диванчики, і софа, затишний камін та кухня. 

Ціна: оренда зали — 400-550 грн. за годину.

Адреса: Вінниця, вул. Костянтина Василенка,16.

Телефон: (098) 230 5662. 

Фотостудія «SKY»

Нова студія у Вінниці «Sky» має панорамні вікна на Буг, що робить ваші фото витонченими та по-справжньому атмосферними.. Родзинка студії — це мінімалізм та простір. Тут завжди багато денного світла та чудові заходи сонця. А ще тут є необхідне студійне освітлення та усі локації і реквізит  можна пересувати, створюючи унікальні фото.

Ціна: оренда зали — 400-450 грн. за годину.

Адреса: Вінниця, вул Гліба Успенського, 46а.

Телефон: (097) 514 5489.

Фотостудія «FaWood»

Студія поділена на три просторих зали. Зал «Roof» — стилізація в світлих, сірих та коричневих тонах, є цегляна стіна. Зал «Схід» — виконаний в кремових тонах та містить ліжко, цегляну стелю, багато живих квітів, бохо спальню, арку. «Білий» — білі стіни та чотири великі вікна.

Ціна: оренда зали — 450-550 грн. за годину.

Адреса:Вінниця, вул. Гліба Успенського,81.

Телефон: (063) 100 2707.

 

Читайте також:

Олександра Яремчук вже в Пуерто-Рико. Чому «Міс Україна 2021» летіла туди аж 34 години?

Німці на Соборній, дворяни в Козятині. Які фільми знімали на Вінниччині в 2000-х?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up