Краще мовчати? Що написали кандидати у мери Вінниці на своїх сторінках у Фейсбуці

Краще мовчати? Що написали кандидати у мери Вінниці на своїх сторінках у Фейсбуці
  • Післявиборний день лише для одного став святковим. Решті зовсім не в радість були попередні результати голосування вінничан.
  • Щоб побачити настрій усіх кандидатів у мери, заглянемо на їх сторінки у соцмережі. Хто промовчав і навіть елементарне «дякую» своїм виборцям не пише?

Діючому меру Сергію Моргунову не доведеться звільняти кабінет для когось іншого після учорашнього голосування. Попередні результати говорять про те, що він перемагає, більше того — в один тур, бо набирає побільше 50% голосів усіх вінничан, що не проігнорували виборчу дільницю. Тому міський голова хутенько виклав пост на своїй сторінці у Фейсбуці зі словами «друзі, дякую» і «виправдаємо довіру».  


Сергій Борзов, який за даними екзит-полів, на третьому місці й набирає у рази менше голосів, написав переможцеві вітання. У публікації вказав, що хоч офіційні результати ще не оголосили, екзит-поли сумнівів не залишають. «Сергію Анатолійовичу, Ви були переконливіші», — констатував кандидат у мери, а свою передвиборчу кампанію назвав коротким досвідом. Ще додав, що залишається з вінничанами, бо губернатор.  

Відео дня

На другому місці, за даними післявиборчих опитувань, опинився Сергій Кудлаєнко. Він, схоже, не розраховував на такий результат, тому ще думає, як про нього написати. Або ж просто збирається людина з думками в очікуванні офіційний результатів. Вечері 26 жовтня, в день оголошення попередніх результатів, на його сторінці у Фейсбуці висіла стара інформація, розміщена ще в день виборів.

Четверта у екзит-полі Комітету виборців і п’ята за результатами дослідження «20 хвилин» Наталія Солейко також не написала нічого своїм виборцям. Вона поширила інформацію про результати, отримані ОПЗЖ у різних регіонах, яку проаналізував громадський діяч та політичний експерт Андрій Смолій. Видно, ця кандидатка, поки не звикла й до своїх результатів, аби писати будь-що про них.

І нарешті — перший ззаду в п’ятірці лідерів цих перегорів за крісло мера, дебютант у виборчому процесі, спортсмен Вячеслав Узєлков. Чи подякував він вінничанам, що віддали на нього свій голос? На його сторінці бачимо поширене іншою людиною відео. А під ним — авторське, з дня голосування. «Вінниця чекає на зміни», — написав у обідній час 25 жовтня кандидат й після того ні слова не опублікував про перші результати.

Вінничани вчора, 25 жовтня, обрали мера. Поки іде підрахунок голосів, аналізуємо результати екзит-полів. У Вінниці таких в день голосування зробили щонайменше три структури, в тому числі власне післявиборче опитування провели журналісти редакції «20 хвилин». Ось як у ньому виглядає трійка лідерів голосування: 


 


Читайте також:

Мера обрали в один тур? Дивіться три екзит-поли, які зробили по Вінниці

«Так» на всі п’ять питань. Показали перші результати президентського опитування 

Хто став головами на місцях, а хто пролетів. Владислав Телень про перші результати виборів 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анатолий Гордий

    все таже курочка
  • Олег Левадный

    Призыв от Кудлаенко смотреть "прямой" с прибацанной на всю голову Чкрновол - этапять. Спасибо, поржал.
  • Андрей Григориевич

    Зачем выбори.они сами там давно все поришали.
  • Кеп

    Влада в Україні незаконна,бо за неї проголосувало менше половини виборців
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up