Кінотеатри закрити, а туалети — відкрити. Моргунов пояснив, що кому робити під час карантину

Кінотеатри закрити, а туалети — відкрити. Моргунов пояснив, що кому робити під час карантину
  • Міський голова Сергій Моргунов на засіданні повідомив про ведення карантину та умови, за якими він має проводитися.
  • Майже усі обмежувальні заходи мають рекомендаційний характер.

Карантинні заходи у місті ввели від 12 березня та по 3 квітня. На цей час закрили школи та гуртки, дитячі садочки перевели в особливий режим роботи. У розважальних закладах наказали заборонити діяльність дитячих атракцій.

Тим часом, інші рекомендації мають рекомендаційний характер. Так, наприклад, Моргунов радить адміністраціям ринків відкрити туалети для всіх. Щоб відвідини вбиральні на три тижні стали безкоштовними, а також мали мило і дезинфікуючі засоби.

«Це потрібно проконтролювати. Не збідніють за три тижні. Люди мають мати доступ», — сказав Моргунов.

Відео дня

Обмежувальні заходи ввели, нагадаємо, задля нерозповсюдження коронавірусу, який швидко шириться країнами світу:

Також суворі обмеження поширили на всю країну і в Італії, де кількість загиблих від коронавірусу сягнула шести сотень. Карантин в країні ввели з 10 березня.

До того ж, українцям нагадали корисні посилання щодо коронавірусу


Читайте також:

Пробне ЗНО-2020 перенесли через карантин. Коли відбудеться незалежне оцінювання цього року?

Через карантин скоротили авіаперельоти, відмінили чартери. Але автобуси з Європи — їздять

Факти проти міфів: що не вбереже вас від коронавірусу

В Україні затвердили новий план профілактики та боротьби з коронавірусом

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Дима Бузин

    Ринок привокзальний туалет ПЛАТНИЙ ЧОМУ???
  • VINNYTSKYY YEVHENIY

    Маски допомогоють частково затримуючи воздушно капельний поток чим більше людей носить тим меньше їх а повітрі. За день людина торкається обличчя руками 80раз великий ризик заразиться. А ще окуляри носить. Бериженношо бог береже
  • Оля Бегаль

    Школи закрили, а рейси з Італії щодня приймають!!! І що дасть той карантин???!!!!!
  • Дмитрий Слатвинский

    Да сейчас бабла намоют на этом карантине что дает этот каранти когда принимают рейс с италии где люди с температурой кашлем и т.д. короче Боже спаси Украину.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up