Потрібно зберігати спокій. Українцям нагадали корисні посилання щодо коронавірусу

Потрібно зберігати спокій. Українцям нагадали корисні посилання щодо коронавірусу
фото: delo.ua
  • Від завтра, 12 березня, в Україні розпочинається карантин. Усе, аби не дати розповсюдитися вірусу.
  • Школи Вінниці закрили, а деякі вищі навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання.
  • Українцям нагадали ряд посилань, де можна отримати достовірну інформацію про хворобу.

— Шановні українці! Всі служби та відомства працюють аби не допустити розповсюдження коронавірусу в нашій країні. Ми розуміємо, що ви схвильовані, але головне в цій ситуації — зберігати спокій, — пише у фейсбук МВС України. — Будь ласка, ще раз ознайомтеся з правилами як протистояти вірусу. При підозрі на гострі респіраторні захворювання — звертайтесь до лікарів.

Також у повідомленні залишили кілька корисних посилань:

  • Telegram-бот для оперативної відповіді на ваші запитання щодо коронавірусу в Україні ТУТ.
  • Telegram-канал «Коронавірус_інфо» з оперативною та поточною інформацією щодо ситуації з вірусом COVID-19 в Україні ТУТ.
  • Телеграм-канал для лікарів ТУТ.
  • Сторінка Міністерства охорони здоров'я України ТУТ.
  • Сторінка Центру громадського здоров’я України ТУТ.
  • Відповіді на основні запитання про коронавірус ТУТ.

Відео дня

Через коронавірус, нагадаємо, по 3 квітня в Україні запровадили карантин. Тим часом, у Вінниці з 12 березня також ввели карантин: школи закрили, а в садочках ввели особливий режим.

Суворі обмеження поширили на всю країнуі в Італії, де кількість загиблих від коронавірусу сягнула шести сотень. Карантин в цій країні ввели з 10 березня.

В Україні перший випадок коронавірусу, нагадаємо, виявили 3 березня у Чернівцях. Його діагностували в чоловіка, який раніше відвідував Італію. Поки інших підтверджених випадків зараження немає.

Раніше, нагадаємо, уряд розробив сайт з інформацією про коронавірус. Більше про нього знайдете у цій новині: 

Читайте також:

Факти проти міфів: що не вбереже вас від коронавірусу

У Facebook і Instagram заборонили рекламу медичних масок

В Україні затвердили новий план профілактики та боротьби з коронавірусом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Светлана Литвинова

    Я знаю шо делать .. нужно срочно скупить чеснок
  • Катюшка Окунь

    Від страху більше помре ніж від вірусу...
  • Елена Мартынова

    Получили 50 тестов на 1 500 000 чел Вин обл? Вы на приколе?
  • Ирина Марчук

    Зае....ли. со своими советами, панику навели, люди в ужасе не знают или маски шить, или гречку скупать... Харе уже. Все руки моют... живут долго и счастливо. От этих новостей и советов инфаркт бестрее можно получить...

    Оксана Шманько reply Ирина Марчук

    IrMa Irina молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up