Готують не тільки смачно, а й красиво. Історія кухарів-тероборонівців «Круглого» та «Джонса»

Готують не тільки смачно, а й красиво. Історія кухарів-тероборонівців «Круглого» та «Джонса»
  • Двоє друзів з початку повномасштабного вторгнення пішли допомагати війську та вступили у лави Тероборони.
  • Нині вони працюють на кухні та годують солдат. Вкладають у цю справу свою душу та готують смачні страви. Є у їх меню й авторські рецепти.

Мова про двох тероборонівців «Круглого» та «Джонса». Їх історією поділилися на сторінці «120 бригада територіальної оборони ЗСУ».

Обоє чоловіків у армії не служили. Знайомі понад 10 років. Займалися продажем будівельних матеріалів. З 24 лютого почали допомагати війську. Спочатку віддали на бліндажі свою продукцію, а потім записалися в Тероборону.

Відео дня

«24 лютого, дізнавшись про війну, перша була думка: що я можу зробити в цій ситуації? Чим зможемо допомогти у боротьбі з ворогом? Оскільки на той момент займалися продажем будівельних матеріалів, то отримавши запит від військових, одразу повезли матеріали для укріплення бліндажа», — розповідають тероборонівці.

Вступивши до ТрО товариші дізналися, що бійців не надто добре годують і вирішили це виправити.

«Коли військовослужбовець нагодований смачно це для нього додаткова мотивація, — зазначають військові кухарі. — Він бачить, що держава про нього піклується у такий спосіб, забезпечуючи його щоденне харчування. На кухні ми створюємо атмосферу, вмикаємо українську музику, спілкуємося з кожним тероборонівцем, який заходить поїсти. Намагаємося підбадьорити усіх, показати оточуючим свою любов».

«Круглий» — старший кухар, «Джонс» — його помічник. Дует дуже гармонічний та гарно справляється із своєю роботою.

Кухарі творять кулінарні шедеври з душею і надзвичайно смачно. Щоправда продуктовий набір обмежений, відповідно до норм ЗСУ. В меню авторський салат «Мінне поле», картоплю з салом, борщ та інше.

— Військовослужбовці впевнені, що перемога має бути перш за все в голові, — зазначають у дописі. — Коли людина змінює своє мислення, коли вболіває по життю за загальний інтерес, не думає тільки про себе, тоді нас не зламати і не завоювати нікому. Ми вільні. Ми сильні!

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Запеклі бої та мужні подвиги воїнів. Герой України «Шаман» розповів про війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Іванівна Доценко

    Дякуємо вам за вашу працю та любов до рідної України.Ваша праця дуже важлива для нашіх захісників.Многая літа вам під мирним небом.
  • Людмила Скринник

    Молодці!
  • Галина Генераленко

    Вы -большие молодцы, ребята!!!👍
  • Лариса Науменко

    Ви молодці, все буде Україна!

keyboard_arrow_up