«Готові дати відсіч ворогу». Добровольці продовжують готуватися до оборони

«Готові дати відсіч ворогу». Добровольці продовжують готуватися до оборони
  • Члени добровольчих формувань територіальних громад Вінниччини провели заняття з вогневої. Військові відточують підготовку до автоматизму.

Про це у фейсбук пише «120 бригада територіальної оборони ЗСУ».

— Підготовка добровольчих формувань територіальної громади (ДФТГ) потребує значної уваги. Вкотре під керівництвом військовослужбовців-інструкторів, з членами добровольчих формувань територіальних громад Вінниччини провели заняття з вогневої підготовки, — зазначають у повідомленні. — Завдяки низці вибухів військові фахівці проводили імітацію артилерійського та мінометного обстрілів противника для адаптації добровольців до реалій бойових дій.

У повідомленні зазначають, що подібні навчання відбуваються регулярно у всіх добровольчих формуваннях. За словами інструкторів справжній успіх у тактиці бою полягає у численних повтореннях вправ зі стрільби.

Відео дня

Наші добровольці вмотивовані та готові навчатися. Всі вправи відпрацьовують до автоматизму, тренують реакцію та швидкість. Це їм дуже знадобиться під час війни. Бійці готові захищати свій регіон та готові дати відсіч ворогу.

Напередодні, нагадаємо, добровольці вивчали вибухонебезпечні предмети, протипіхотні та противотанкові міни. Про це ми писали у матеріалі:

 

Читайте також:

Вінницькі артилеристи знищили мінометну секцію ворога. ВІДЕО

Чи можуть бійців тероборони відправляти на передову? Та ще чотири питання про ТрО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up