Газовики Вінниччини на 75% готові до нового опалювального сезону

Газовики Вінниччини на 75% готові до нового опалювального сезону
  • Газовики Вінницької області продовжують приготування до опалювального сезону. Нині вони готові на 75%.

За девʼять місяців газовики провели ремонтні роботи, зокрема, понад чотири кілометри металевих газопроводів замінили на поліетиленові труби у Томашпільській та Немирівській громадах, реконструювали п'ять та побудували два нових газорозподільних пункти, замінили 11 тисяч лічильників. Про це вчора, 3 жовтня, на пресконференції розповів технічний директор «Вінницягазу» Ігор Дорошенко, передає «Суспільне».

«Фактично підготовка була надзвичайно важкою, але все-таки ми справилися, — підкреслює Дорошенко. — У нас на цей рік було заплановано 88 мільйонів витратити на підготовку системи ГРМ до початку опалювального сезону. Станом за 9 місяців на 75% ми її вже виконали».

Газовики, за словами Дорошенка, також готові до роботи в екстремальних умовах. Деякі бригади допомагали ліквідовувати наслідки бомбардувань на Київщині та Харківщині. Тепер передають досвід колегам.

Відео дня

Другий місяць осені багатий на зміни. Підвищили розмір мінімальної зарплати, зросли пенсії.

Незабаром стартує опалювальний сезон, і вінницькі тепловики отримали акт готовності господарства до зими. А ще в Україні запустили «Доступну іпотеку 3%», на яку можуть податися захисники, освітяни, медики й науковці. Деталі у матеріалі: Зміни для вінничан у жовтні — нова «мінімалка», іпотека під 3% та зростання пенсій

До речі, з жовтня субсидії та пільги виплачує Пенсійний фонд України.

 

Читайте також:

Рада заборонила підвищення тарифів на тепло для населення

Окупиться за два-три роки. Вінничанин пропонує відмовитися від газових котелень

Опалювальний сезон не за горами. Чи буде тепло в оселях вінничан?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Гуць Алена

    Непогано

keyboard_arrow_up