Опалювальний сезон не за горами. Чи буде тепло в оселях вінничан?

Опалювальний сезон не за горами. Чи буде тепло в оселях вінничан?
  • Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов 30 липня з робочою поїздкою відвідав Вінницю.
  • Обговорював з вінницькими посадовцями відновлювання площі Перемоги після ракетного удару. Також говорили про укриття у школах та майбутній опалювальний сезон.

Міністр Чернишов провів нараду з місцевою владою Вінницької області на тему технічної та економічної підготовки підприємств до опалювального сезону.

«На нараді розповів про пакет рішень, який ухвалила влада для підготовки до опалювального сезону, — повідомив Олексій Чернишов. — Заслухав про конкретні дії на місцях. Часу — обмаль, міста мають бути готові до будь-яких ситуацій».

Відео дня

У підсумку Чернишов зазначив, що опалювальний сезон у місті розпочнеться вчасно — так, як планувалось.

«Те що стосується обсягів природнього газу — вони вже гарантовані Вінницькій області та Вінниці. Ціни визначені також для обсягів, — зазначає Міністр. — Обсяг для населення буде відбуватись за ціною 7420 грн за 1000 кубометрів, який є фактично безпрецедентним для того, щоб зберегти тарифи і їх не збільшувати. І тепло в оселях вінничан буде».

Чернишов підкреслює, що цей опалювальний сезон буде важкий для всіх. Він звернувся до вінничан завчасно подбати про свою оселю, провести побутову термомодернізацію та за можливості провести особисто побутові робити з утеплення вікон, дверей, дахів тощо.

Верховна Рада, нагадаємо, заборонила підвищення тарифів на тепло для населення. Україна залучила понад 125 мільярдів гривень (від міжнародних партнерів) на покриття різниці тарифів.

 

Читайте також:

Окупиться за два-три роки. Вінничанин пропонує відмовитися від газових котелень

Рада заборонила підвищення тарифів на тепло для населення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Пустоцвіт Оксана

    Молодці, треба цим займатися 👍
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up