«Фуропад» у Вінниці та області. Два дні поспіль вантажівки потрапляють в ДТП

«Фуропад» у Вінниці та області. Два дні поспіль вантажівки потрапляють в ДТП
На щастя, у жодній з аварій немає загиблих
  • Дві аварії у Вінниці та одна в Гайсині за участю вантажівок сталися протягом 22-23 червня.
  • Фура на Київській знесла опору. У вантажівки на об’їзній відчепився контейнер. А у Гайсині вантажівка протаранила паркан військової частини.
  • Дізналися в поліції подробиці цих випадків.

Останні два дні завантажені вантажівки потрапляють в аварії, зносять опори та легковики на своєму шляху.

Так, сьогодні 23 червня вдень сталася аварія на об’їзній Вінниці. З фури звалився контейнер, який перекрив половину дороги, чим ускладнює проїзд на Немирівське шосе, повідомляють в спільноті «ДТП-Нарушения-Винница». 

На кадрах відео помічаємо, що контейнером зачепило ще дві машини.

Відео дня

У прес-службі поліції розказали, що у вантажівки MAN зірвався контейнер, який під час падіння зачепив автомобіль IVECO, припаркований на узбіччі дороги.

— І по інерції остання машина зіткнулася ще з «Хюндаєм». Потерпілих в результаті ДТП немає, але є механічні пошкодження автомобілів, — говорить речниця патрульної поліції Тетяна Плахотнюк.

Станом на 16.30 контейнер ще лежав на дорозі, але на місце вже приїхали два крани, які мають його забрати.

На 46-річного водія вантажівки MAN склали адмінпротокол за статтею 124, за якою передбачено покарання — штраф 340 гривень або позбавлення водійських прав на 6-12 місяців.

Вчора, 22 червня, аварія з фурою сталася вже у Вінниці. На Київській вантажівка з повним кузовом цегли знесла дерево і стовп, а також зачепила «Шевроле». Внаслідок аварії постраждав водій фури та 14-річна дочка водія легковика. Їх госпіталізували у лікарню, де їм надали допомогу і відпустили додому.

Очевидці розповідали, що легковик «підрізав» фуру, що могло стати причиною ДТП. Однак в поліції повідомляють іншу версію — 54-річний водій вантажівки «ДАФ», рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем «Шевроле», який виїжджав з прилеглої території на проїзну частину дороги. 

Слідство розпочало кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу. Покарання — від 3400 до 8500 гривень штрафу чи обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна аварія трапилася вчора в Гайсині. 

Близько другої години ночі, 22 червня, вантажівка протаранила огорожу військової частини. У спільноті Гайсин News пишуть, що в результаті аварії немає постраждалих, а попередня причина автопригоди — водій заснув за кермом.

Проте, в прес-службі обласної Нацполіції розказують іншу версію.

— Водій львів’янин. Поліцейським пояснював, що за кермом декілька днів й мусить швидко доїхати до Львова. Під час освідування встановили, що він був у нетверезому стані. Щодо зламаного паркану, то водій і військова частина будуть вирішувати питання про відшкодування у цивільному порядку, — повідомили в поліції.

Керманич фури крім протоколу за порушення правил дорожнього руху, отримав ще й адмінматеріал за статтею 130 Адмінкодексу («Керування транспортом в стані сп’яніння». Покарання — 10 200 гривень з позбавленням права керувати транспортом протягом одного року.

У Вінниці п’яна лікарка, нагадаємо, збила людину та втекла з місця аварії.

 

Читайте також:

«Я думала, що мене вб’є струмом». Про наслідки аварії за участю фури на Київській

ДТП біля Київського мосту: «Мазда» з’їхала до річки, а перед тим збила жінку-пішохода

Відірване колесо та повалена електроопора. Наслідки подвійної аварії на Гніванському шосе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Артур Посесор

    Бо льотають шо дурні.
  • Макс Профект

    А, ще фура у Вороновиці знесла стовпа...!!! 👽🐲🐲🐲.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up