П’яна лікарка збила людину та втекла з місця аварії. Хлопець у важкому стані в лікарні

П’яна лікарка збила людину та втекла з місця аварії. Хлопець у важкому стані в лікарні
Автівка після ДТП
  • На вихідних неподалік центру сталося резонансне ДТП. Повертаючись зі святкування Дня медичного працівника, лікарка на підпитку на пішохідному переході збила хлопця і не зупиняючись поїхала геть. 
  • Зараз хлопець у важкому стані, а лікарці загрожує умовне покарання.

Ввечері минулої суботи як мінімум одна людина так і не дісталася свого дому. На пішохідному переході, що по вулиці Чорновола її збила автівка. Після наїзду машина не зупинилася і вже за кілька секунд зникла з поля зору.

На капоті Hyundai опинився 20-річний Стас Григор'єв, який лежав тепер на асфальті у власній крові і без свідомості. 

Свідками події стали декілька перехожих, які одразу кинулися допомагати постраждалому: поки одні викликали швидку, другі регулювали рух автомобілів, а треті — побігли за автівкою, яка збила Стаса. Невдовзі в тому ж напрямку вирушила поліція. 

Відео дня

Машину з сильно пошкодженою передньою частиною та без номерних знаків знайшли на парковці біля «Набережного кварталу». Всередині нікого не було.

Згодом за допомогою камер відеоспостереження вдалося знайти і кермувальницю машини. Нею виявилася 44-річна лікарка, яка, за словами користувачів мережі, разом з колегою поверталася зі святкування Дня медичного працівника. 

«ЇЇ наздогнали і фотографували вже на «Набережному кварталі». Вона була вгашеною», — написав один зі свідків події. Поліцейські освідували водійку за допомогою драгера. В крові жінки виявили 1,94 проміле алкоголю, при допустимому вмісті в 0,2 проміле.  

Тим часом, з тілесними ушкодженнями Стаса госпіталізували до лікарні. Наразі він знаходиться під постійним наглядом лікарів.

Ми намагалися зв’язатися з його мамою Оксаною Григор’євою, але знайомі родини повідомили, що жінка постійно знаходиться біля сина і не має змоги з нами поговорити. Інша подруга Оксани написала, що передала їй наше повідомлення, і сказала, що мама хлопця зв’яжеться з нами. Але на момент виходу цього тексту з редакцією ніхто не зв’язався. 

Наразі у мережі проводять збір коштів на лікування хлопця, але через те, що нам не вдалося зв’язатися з його близькими, ми не змогли отримати підтвердження, що вказані реквізити справді належать членам родини Стаса або йому самому.

Слідство розпочало кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення водійці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Втім, провадження можуть перекваліфікувати. Все залежить від подальшого стану потерпілого юнака.

На питання, чи визнає водійка свою провину, в поліції відповідати відмовилися, посилаючись на таємницю слідства. 

 

Читайте також:

«Водійка і пасажирка — медики. Їхали з сабантуя». Нові деталі п'яної ДТП на Чорновола

На «зебрі» по Чорновола легковик збив молодого хлопця. П'яна водійка втекла з місця події

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (53)
  • Michael

    Дибилы вы, украинцы. Просто дибилы. Сколько коментариев.  А если эта девочка была участницей правого сектора и является подругой стерненко, вы рискнете так написать??? Хахаха, вы все получили то, на что заслужили - народ, медицину, законы, войну. Вы все заслужили.  Ешьте, не подавитесь
  • Яна Щерба

    Япона-мать!!! Говорят,говорят,что не садись пьяным за руль!
    Нет.А вдруг прокатит??!!
    Такси в городе есть.Такси!!!
    Вместо головы-мешок поноса.
  • Дима Бузин

    Кончіта
  • Валентин Павловский

    Лікарка яка за зарплату купила авто??? Непогана в них зарплата... То премії за показники вірусу чи нагорода за ампутовану ногу? Лікарі не хіло наживаеться на горі людському. Чому їх держава та люди так жаліють? Там бабла немерено

    Bodya Butenko reply Валентин Павловский

    Валентин Павловский розкажи це санітаркам з 4000

    Яна Щерба reply Валентин Павловский

    Валентин Павловский как машина ей досталась,так и ушла....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up