Для переселенців організували безкоштовні години у сухому басейні

Для переселенців організували безкоштовні години у сухому басейні
  • Ліза та Сергій з Києва відкрили у Вінниці свій бізнес, що називають «релаксосховищем». Це перший в Україні сухий басейн для дорослих.
  • Відтепер у «сухому басейні» безкоштовно зможуть відпочивати переселенці старше шести років. Розповідаємо деталі.

Сухий басейн «Без Хвиль» наповнений 30 тисячами кульоками, його глибина 50 см і 100 см, є триметровий екран із розслабляючим відеорядом, лед-освітлення, м’які крісла-подушки, настільні ігри, іграшки-антистрес і навіть баскетбольне кільце. «Купання» в ньому наповнює позитивними емоціями та дає заряд бадьорості, психологічну розрядку. До речі, підвальне приміщення добре вентильоване, з двома стінами і без вікон.

— До кінця липня усі дні, крім понеділка, з 13.00 до 14.00 за попереднім записом простір відкритий для дорослих і дітей від 6 років, які зареєстровані як ВПО та, яким Центр соціальних служб надає соціальні послуги, — розповіла співзасновниця сухого басейну Єлизавета Бойко. — У сухому басейні «Без Хвиль» сім’ї переселенців мають змогу поринути у комфортне середовище, де можна розслабитися, емоційно підзарядитися та відпочити. Дорослі та діти можуть провести час разом та відчути розслаблення не тільки через масажний ефект кульок. Перш за все — це через взаємодію один з одним у безпечній затишній атмосфері.

Відео дня

Єлизавета розповідає, що до них уже завітали на безкоштовний сеанс дві групи переселенців хабу «ЯМаріуполь Вінниця». Сім’ї розслаблялися досить по-різному: хтось грав у настільні ігри, хтось відпочивав у кульках, а дехто у них пірнав. Діти влаштовували собі мінітурнір із приставкою.

— Плануємо робити такі безкоштовні години для переселенців протягом липня, й у разі потреби продовжити акцію. Ми у «Без Хвиль» раді розділити з сім’ями цей момент об’єднання, — зазначає співвласниця релаксосховища Єлизавета Бойко. — Адже, як переселенці, по собі знаємо, що разом спокійніше, цікавіше й емоційно зручніше переживати сьогодення. У сухому басейні дорослі та діти можуть провести час разом. Усі забувають про блоки та попадають в одне середовище, де дають собі дозвіл розслабитися, пограти один з одним, перезавантажитися.

Як скористатися послугою?

Для запису можна скористатися формою реєстрації. При собі потрібно мати довідку та шкарпетки.

Кількість місць на сеанс — до 10 людей.

Де знаходиться?

Знаходиться заклад на Брацлавській, 29. Телефон для довідок: (067)8588187. 

Сухий басейн «Без Хвиль», нагадаємо, відкрив свої двері для відвідувачів 20 червня. Це перший в Україні сухий басейн для дорослих. 

Співзасновники Ліза та Сергій Бойко переїхали у Вінницю зі столиці ще в перший день широкомасштабної війни. Їхній будинок у Києві знаходиться поруч з аеропортом, тож вони у перші години 24 лютого відчули початок війни. Кажуть, в ту ніч вони не могли заснути, стежили за новинами. Вранці того ж дня вони виїхали зі столиці, приїхавши у Вінницю. Звідси родом Сергій. 

Історію пари переселенців та про їх бізнес ми детально писали у матеріалі:

До речі, до Вінниці приїхало чимало гостей з більш небезпечних регіонів країни. Для переселенців ми зібрали кілька пропозицій, як отримати активне дозвілля у нашому місті. Детальніше у матеріалі:

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владимир Булгакович

    Туда бы запустить дельфинов стаю и синего кита,чтоб релаксировать конфортней было

keyboard_arrow_up