Вінничанка Діляра Бондарєва забила гол на Євро-2022, а дівоча збірна області — бронзовий призер України

Вінничанка Діляра Бондарєва забила гол на Євро-2022, а дівоча збірна області — бронзовий призер України
Дівоча збірна нашої області (у червоній формі) перед поєдинком півфіналу з командою волинянок, що стали чемпіонками України-2021
  • У Таллінні завершилися змагання у Лізі Європи з футболу серед дівочих команд U17, де українки у своїй групі виграли всі матчі.
  • Один з м’ячів на рахунку вінничанки Діляри Бондарєвої.
  • Тим часом дівоча збірна області з футболу серед дівчат до 16-ти років виборола бронзу  у чемпіонаті України.

Дівоча збірна команда України з футболу віком до 17 років (U17) навесні наступного року гратиме у фінальній частині Євро-2022. У її складі виступає наша землячка Діляра Бондарєва.

Три матчі — три перемоги

Діляра Бондарєва відзначилася голом на Євро-2022 у матчі з командою Молдови. Сталося це під час турніру у Лізі Європи в у Таллінні. Наша команда виступала у групі, де суперниками були збірні Північної Македонії, Молдови й Естонії.

Українки виграли всі три поєдинки. Набрані дев’ять очок дали можливість з першого місця отримати підвищення у класі до групи А.

Відео дня

Під час поєдинку з Молдовою вінничанка Діляра Бондарєва відзначилася забитим м’ячем.

Жодних шансів тернополянкам

У чемпіонаті України дівочої футбольної ліги U16 збірна нашої області виборола бронзові нагороди. Серед 15-ти команд вінничанки пробилися у фінальну частину чемпіонату, що завершився в Умані на Черкащині.

Крім нашої збірної, головний приз виборювали команди «Ладомир» з Володимир-Волинського Волинської області, «Пантери» з Умані та збірна Тернопільської області.

Півфінальні пари визначило жеребкування. Першими помірялися силами «Пантери» з Умані зі збірною Тернопільської області. Господарі турніру перемогли з рахунком 2:1.

Вінничанки (у червоній формі) у півфіналі поступилися команді Волині з рахунком 1:4

Наступна пара була наша: вінничанки боролися за перемогу з командою з Володимир-Волинського «Ладомир». Наші землячки поступилися волинянкам — 1:4.Як пізніше з’ясувалося, програли команді, що стала чемпіоном нинішньої першості.

Ще мить — і кубок буде у руках капітана нашої команди

Вінничанки виборювали третє призове місце у поєдинку з тернополянками. Як кажуть, не залишили суперницям жодного шансу. Після фінального свистка на табло висвічувалися цифри 3:0 на користь наших землячок.

Два мячі у ворота збірної Тернополя забила наша землячка Діана Боровська

До речі, Діана стала кращою бомбардиркою чемпіонату, за що відзначена спеціальною нагородою.

Чемпіоном України серед дівочих команд, як уже зазначали, стали команда з Володимир-Волинського, друге місце у дівчат з Умані. Вінничанки на третьому місці, на четвертій сходинці команда з Тернополя.

Нагородження нашої команди бронзовими медалями чемпіонату України-2021 серед команд дівочої футбольної ліги U16

Переглянути поєдинки команд-фіналісток можна на сайті ВАЖФ (Всеукраїнської Асоціацїї Жіночого Футболу).


Читайте також:

«Гімнастика — це моє життя». Як вінничанка виборола срібло на турнірі Олімпійські надії

Гол аргентинського легіонера галицьких «Карпат» на останній хвилині нокаутував «Ниву»

У вінницькій веслувальній спортшколі, де готують олімпійців, немає туалету для спортсменів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач42

    у истиннои винничанки имя  диляра не  можэ бути.похоже вона узбечка.яку могутне  сбу  заберезыв.тьху  завербував.вид слова  "верба".в усбекыстани.наши  же  тупи.або по  польщам сидять. приходиться шаукати.в  горах. так  от ,у вынничанки може  буть имя  дуся,чи  ганя ,чы  галына. ну на край случай марына.рыжа  и товста. с большыми сливовыми  грудями.

    Word Word reply Читач42

    Продажний бот-провокатор повернувся

    Читач42 reply Word Word

    хто бы мычав про продажнисть.вся  твоя симья мини кравчукы .вспомны як  ты  бляив у  2019  зеля мий  прэзидьонт.  и продався йому за  обицянкы.

keyboard_arrow_up