День міста Вінниці. Ми дізнались, коли відбудеться свято та хто виступатиме

День міста Вінниці. Ми дізнались, коли відбудеться свято та хто виступатиме
  • Минулоріч в останній момент відмовились від святкування Дня міста. Хоч і готувались, довелось оперативно переформатувати святкування в онлайн.
  • У цьому році планують святкувати День міста два дні. Нам вдалося до офіційного пресрелізу дізнатися, хто з артистів запалюватиме Вінницю на головній сцені.

У громадському транспорті розвішали афіші з рекламою до Дня міста. На них повідомляють, що святкування розпочнеться 10 вересня та закінчиться 11 вересня. На заході співатимуть Go_A, Артем Пивоваров і MOZGI.

У прес-службі вінницької міської ради нам повідомили, що оприлюднять програму святкування лише завтра, 1 вересня.

Відео дня

А ось на сторінках групи «MOZGI» та Артема Пивоварова у фб вже підтвердили свої виступи у Вінниці:

Мер Сергій Моргунов, нагадаємо, вирішив запитати вінничан, як вони ставляться до відновлення традицій зустрічі Дня міста, якщо епідеміологічна ситуація буде стабільною? Думки, як завжди, розділилися.

 

Читайте також:

У Кабміні заявили про посилення карантину. Що відомо про обмеження?

На Вінниччині виявили 25 випадків штаму «Дельта». Прийшла офіційна відповідь

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (66)
  • Lenusya Lena

    10-11 день миста
  • Читач73

    рогули  будут выступать для рогулей 80%которого с сел .все адекватные  давно сбежали по  польщам..интелигенции  вообще нет.да и откуда ей взяться.если кругом куркули селюкы фашисты  одноосибныки. у которых
    суть  одна набыты пузо.. понаихало  .какое  они  отношение имеют к  городу? МОРГун у котрого с Парубием  дна  справка  на  двоих запросе своих  майдауных "зирок"  кто  лизав сраку-но  радость  для пискалок   по  14 лет..да и какое это мисто.до 30-х годов  одна  улица современная соборная  первомайская. и старый  город..в современном виде его  построила советская власть .там где современный универмаг,  там  было болото.и яма.вишенка  вообще  было пустое поле.я не любитель ссср и совка.но все чем вы так пишатетесь все  создали там в москве  есть пгт. Гайсин,так вот он  идет  от слова  гальчин.это  была польская застава.все  города украины позорные ,это все  заставы.и опорные пункты  империй от набегов воров с азии и кавказа на них.что вы  будете праздновать ,позор!!!!
  • валентина грушко

    Скільки коштів потратиться на це святкування і скільки їх осяде у кишенях чиновників. Потрібно поповнинити власні кишені? А втім, Вінниця не в зеленій зоні і загроза якраз молодим людям.
  • VST

    а через 10 дней полный локдаун

keyboard_arrow_up