Чотири громади підключили до електромережі: планові та аварійні відключення станом на 20 годину

Чотири громади підключили до електромережі: планові та аварійні відключення станом на 20 годину
  • Станом на сьогодні, 25 листопада, на 20.00 годину завдяки збільшенню обсягів генерації, в нашій області вдалося підключити до електромережі частину чотирьох громад, які були відключені від електропостачання за спеціальним графіком аварійних відключень

Станом на 20.00 годину поточної доби по Вінницькій області впроваджено обмеження електроспоживання в обсязі двох черг, повідомляє Вінницяобленерго. Таким чином, графік погодинного вимкнення споживачів змінено. Корегування по часу знеструмлення на сьогодні:

  • 20.00-22.00 (споживачі залучені у 2 та 3 чергах);
  • 22.00-00.00 (споживачі залучені у 1 та 3 чергах).

Також з метою дотримання доведеної граничної величини споживання електричної потужності Вінницькою областю були застосовані вимкнення по мережі 110 кВ по спеціальному графіку аварійних вимкнень. У зв'язку з необхідністю заживлення об'єктів критично інфраструктури повітряні лінії ПЛ-110 кВ будуть знеструмлюватись не більше 2 годин.

З 19.30 год. до 21.30 год. знеструмлені споживачі Турбівської ОТГ, Самгородської ОТГ, Бершадської ОТГ, Чечельницької ОТГ, Піщанської ОТГ, Тростянецької ОТГ.

Відео дня

Далі, з 21.30 до 23.30 будуть знеструмлюватись споживачі Гайсинської ОТГ, Дашівської ОТГ, Чернівецької ОТГ, Ямпільської ОТГ, Томашпільської ОТГ, Погребищенської ОТГ.

Зазначимо, що вже на 20.00 годину завдяки більш стабільній роботі енергосистеми, а саме збільшенню обсягів генерації, в нашій області вдалося підключити до електромережі частину Літинської ОТГ, Хмільницької ОТГ, Козятинської ОТГ та Липовецької ОТГ, які були відключені від електропостачання за спеціальним графіком аварійних відключень (СГАВ).

Прохання до українців

Енергетики закликають українців, в яких вже з’явилася електроенергія, з розумінням поставитись до того, що графіки планових і аварійних відключень продовжать діяти.

— Ремонтні бригади «Укренерго» разом з колегами з обленерго ні на хвилину не припиняють аварійно-відновлювальні роботи, але обсяги пошкоджень такі, що на їх ліквідацію потрібно більше часу, ніж раніше, — кажуть вони.

У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

Витримка, мужність та взаємопідтримка — наша відповідь країні мороку.

Довідка

 «Укренерго» не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання. 

Інформацію про відключення послуги на Вінниччині можна перевірити:

Вчора, 23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. На Вінниччині є влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Також розповідаємо, як правильно зробити запас води та зберігати продукти при знеструмленні.

А у вас є світло? Пишіть в коментарях відповіді з відміткою районів або вулиць.

 

Читайте також:

Планові та аварійні відключення світла у всіх регіонах. А у вас є світло?

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентин Баньковський

    Чому на пр.Космонавтів світло вимикають тільки по чотній стороні?

keyboard_arrow_up