Чи страшно на вулицях Вінниці? Якість роботи поліції виміряли гопниками

Чи страшно на вулицях Вінниці? Якість роботи поліції виміряли гопниками
  • Опитування людей, яке вкотре показало Вінницю найбільш комфортним містом для проживання, стосувалося багатьох проблем.
  • Кілька питань у ньому було про довіру до поліції та безпеку на вулицях.
  • Результати цієї частини дослідження тепер «гуляють» в соцмережах: на карті показали рівень небезпеки кількістю гопників.

П’яте всеукраїнське муніципальне опитування, проведене нещодавно соціологічною групою «Рейтинг», показало ставлення громадян до органів місцевого самоврядування. Кілька питань з цього опитування, що вкотре назвало Вінницю найбільш комфортним для проживання містом, стосувалися довіри людей до поліції. І результат бачимо такий: вінницька поліція — на третьому місці в рейтингу.

На «відмінно» оцінили роботу поліцейських 5 відсотків вінничан. Ще 22 відсотки дали оцінку «добре», 27 відсотків оцінили якість роботи поліцейських як «середню».

Відео дня

Дослідники також запитали у людей, чи почуваються вони в безпеці з настанням темряви. І на це питання 40 відсотків з опитаних мешканців нашого міста обрали такий варіант відповіді: почуваюся цілком безпечно.

Ілюстрацію відповідей людей на питання безпеки знаходимо у Фейсбуці —  користувачі поширюють інфографіку у вигляді карти, де рівень небезпеки позначили кількістю гопників. Вінниця на цій карті виглядає у гарному світлі, бо страх темних вулиць вінничан відповідає найменшій кількості гопників — лише один хуліган нанесений на карту нашого регіону.

Автори візуалізації пояснили помітку з одного гопника таким висновком: «вночі можна гуляти з телефоном і грошима». Нестрашними для нічних перехожих також бачимо сусідні Хмельницьку та Черкаську області. Натомість в Житомирі «дуже страшно», а в Одесі взагалі «на вулицю краще не виходити». 

Погоджуєтеся чи ні з такими результатами? Пишіть у коментарх. Також пропонуємо пройти опитування прямо тут про страх на вулицях міста:

Опитування

Чи страшно ходити по Вінниці в темну пору доби?



А офіційні цифрові результати опитування можна повністю побачити на презентації «Рейтингу», розміщеній на ratinggroup.ua:

 

Читайте також:

Поліція не розкриває й половини злочинів. Але вінницьке управління в ТОП-5 кращих

Поліцейський Пивовар, якому загрожує 10 років за смерть підприємця Комарніцького, заговорив

Куди жалітися на поліцейського чи прокурора? Зібрали всі адреси та телефони для скарг
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Маргарита

    Пробачте, я звісно все розумію Крим Україна!!! Але яким чином ви там робили дослідження, що на мапі вказали?

    Маргарита reply Маргарита

    Я маю на увазі Симферополь на мапі

    Vlad Podil'skiy reply Маргарита

    Так само як журналісти Радіо Свобода опитують жителів у ОРДЛО. Пресу як і Червоний Хрест не мають права чіпати, хоча мокшан, часом, правила не турбують.
  • Юрий Бондарук

    Да да, комфортне, але - цить! Нікому не кажіть, бо зараз понаїдуть китайці та сірійці!

    Артішок reply Юрий Бондарук

    Аби не московити. Ті ще гірші за сирійців і китайців.
  • Джек

    авторизируйся пацанчик
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up