Будівництво торгово-офісного центру на Гоголя: вінничан запрошують на громадські слухання

Будівництво торгово-офісного центру на Гоголя: вінничан запрошують на громадські слухання
  • На вулиці Гоголя у Вінниці хочуть звести торгово-офісний центр з підземним паркінгом. 
  • Як він може виглядати? Та коли вінничани можуть висловити свої думки і пропозиції щодо ймовірної забудови?

У Вінниці на вулиці Гоголя, 3 планують будівництво триповерхового ТЦ, в якому буде цокольний поверх та горище. Як дізнаємося з містобудівного розрахунку, його площа 890 кв.метрів. Знаходитиметься він поряд з нинішніми житловими будинками. 

У паркінгу планують створили 17 паркомісць, одне з яких призначене для людей з інвалідністю.

Відео дня

На першому поверсі будуть офісні приміщення, конференц-зал, торговельна зала. А також душові та туалети. На другому поверсі — переважно офісні приміщення та виставкові зали.

На третьому поверсі — велика кімната відпочинку (ймовірно, під дитячі розваги). Вона займатиме ледь не увесь поверх і матиме 651 кв.метр площі. Над цим поверхом ще запроєктоване горище, але як воно буде використовуватися — на плані приміщень не вказано. Площею воно буде 471 кв.метр.

Проведуть громадські слухання

Вінничан запрошують висловити свої думки щодо цієї забудови у п’ятницю 26 травня о 17.30 годині. Відбудуться слухання у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», що розташований за адресою: вул.Театральна, 15.

Як читаємо на сайті міськради, організатором громадського обговорення визначений департамент правової політики та якості Вінницької міської ради. А замовником виготовлення документації є Кожухівський Володимир Станіславович. Розробник – ТОВ «А-пілон».

Обговорення тягнеться з 2019 року

Раніше, нагадаємо, вже проводили слухання щодо можливості будівництва торгово-офісного центру по вул.Гоголя, 3. Тоді, обговорювали, що майбутній ТЦ матиме чотири поверхи та підземний паркінг. У містобудівному розрахунку тоді писали, що паркінг буде для 27 авто, а також перед будівлею планували п’ять місць для тимчасової стоянки. 

Візуалізація 2019 року

Але у 2019 році мешканці сусідніх будинків виступили проти забудови: мовляв, земля, на якій торговельний центр хотіли збудувати — належить їм як прибудинкова територія.

Людей також обурювало те, що біля їхніх будинків зводять черговий комерційний заклад, поблизу якого будуть паркуватися десятки машин щодня. На це представник сторони забудовника відповідав, що машин буде менше, а «чужих» не пускатимуть в середину подвір’я шлагбаумами.

Детальніше прочитати можете у нашому репортажі з цих громадських слухань:

Читайте також:

Куди забрали сходи від кінотеатру «росія» і що буде з цілими плитами?

Як за 10 мільйонів гривень переробили Меморіал Визволення у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Мария Часовских

    Достатньо. Ви будуйте доступне житло.
  • Анатолий Гордий

    очередной  лохотрон    привезут  гопоту  и  все  порешают      как  на  кореи--
  • Читач45

    Сколько ещё надо ОФИСОВ в Виннице?!,стройте заводы, фабрики... .
  • Svitlana Lankl

    Шакали не звертають увагу, що гинуть хлопці із-за нехватки амуніції, вперто набивать кишені, будуючи в центрі в дорогому кварталі нікому не потрібні торгові центри

keyboard_arrow_up