Біля Західного автовокзалу будують новий McDonald’s. Коли чекати на відкриття?

Біля Західного автовокзалу будують новий McDonald’s. Коли чекати на відкриття?
  • Будівництво нового закладу швидкого харчування McDonald’s розпочали наприкінці жовтня 2021. 
  • Розказуємо, що зараз відбувається на будмайданчику. 

Новий McDonald’s будують навпроти Західного автовокзалу, перед торговим центром The Mall. Адреса нового ресторану швидкого харчування: Хмельницьке шосе 114-В.

Ми відправилися на місце будівництва. Ще здалеку видно, де буде новий заклад. Територія, площею 0, 1339 га, огороджена фірмовим парканом.

Відео дня

Поза межами останнього, з боку торгового центру, екскаватором риють котлован під інженерні комунікації. 

На самому будівельному майданчику теж працює спецтехніка. Бачимо, що робітники вже встановили бетонний каркас майбутньої будівлі. На територію завезли будівельні матеріали, серед останніх найбільше цегли, вочевидь з неї будуть зроблені стіни. 

На будівельному майданчику ми помітили кількох працівників. Поспілкувавшись з ними, та з їхнім керівником на місці робіт, ми дізналися, що зараз триває активна фаза будівництва. 

— Будівництво мають закінчити до серпня-вересня, — коротко прокоментував нам робітник на місці. 

Як дізнаємося з паспорта будівництва, приміщення має бути одноповерховим, матиме 534 квадратних метрів. За розмірами виглядає, як і McDonald’s в Центрі. Обіцяний термін закінчення будівельних робіт, який вказаний у паспорті: 4 квартал 2022 року. 

Окрім самого закладу, на території має бути літній майданчик та «МакДрайв», тобто можливість обслуговування водіїв, коли вони замовляють їжу просто в авто.

Це буде третій за рахунком McDonald’s у Вінниці. Перший, що знаходиться на Соборній, відкрили ще 22 роки тому. Того року у ньому провели ремонт. Другий McDonald’s знаходиться на Юності, його відкрили у 2009 році.

У обидвох цих закладах часто можна побачити черги вінничан, які прийшли за бургерами, картоплею-фрі, гарячою кавою тощо. Ми запитали наших читачів про те, як вони ставляться до будівництва ще одного McDonald’s у Вінниці. Думки містян розділилися. 

До прикладу вінничанин Ruslan Varpikhovskiy каже: «Я не відвідую ці заклади, але буде добре, якщо відкриють ще один. Це дещо розвантажить два, що були раніше відкриті».

Читач Martin Libher же вважає, що це невдале місце для відкриття нового McDonald’s у Вінниці, навіть попри те, що там поруч автовокзал. 

Вінничанин Max Motuz говорить ще про один недолік: «МакДональдз то треба, але погано, що там забрали половину стоянки під нього». 

Загалом в Україні діє вже понад 100 McDonald’s. Перший ресторан у країні відкрили в 1997 році в Києві. 

Додамо, що у липні 2021 в мережі опублікували нову візуалізацію забудови Бригантини у Вінниці. Там планують торгово-розважальний центр із загальною площею 60 тисяч квадратних метрів. На тій візуалізації був зображений й McDonald’s. 

Однак ця ж компанія вже кілька разів змінювала візуалізацію. Тож, деталей щодо того, чи справді буде там четвертий McDonald’s у місті — наразі немає. Для того, щоб це дізнатися, ми відправили запитання у пресслужбу McDonald’s в Україні. Як тільки нам надішлють відповіді, ми оновимо матеріал. 

Запуск роботи ТРЦ «Бригантина», додамо, планується на четвертий квартал 2023 року. Детальніше про це ТУТ

 

Читайте також:

У центрі Вінниці з’явиться новий мікрорайон. Як зараз виглядає місце під майбутню забудову

Розпочали будівництво першої черги десятого мікрорайону. Як вона виглядатиме

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Елиф Озтурк

    Бл**'    вот самое нужное сейчас это строительство этой ерунды... 😡
  • Ольга Павленко

    Мерия порешала, а не решила!
  • Ольга Павленко

    Травити людей!
  • Nikita Pronin

    Постройте что то на замостье, там тоска зелёная!

    Сергей Чечко reply Nikita Pronin

    Nikita Pronin ну у друхих такого нет)

    Nikita Pronin reply Nikita Pronin

    Сергей Чечко так себе развлечение)))

    Сергей Чечко reply Nikita Pronin

    Nikita Pronin там есть жд вокзал

keyboard_arrow_up