Біля міської ради роблять велопарковку. Її вартість — 1 мільйон гривень

Біля міської ради роблять велопарковку. Її вартість — 1 мільйон гривень
  • Біля міськради на Соборній, 59 будівельники збирають велопарковку.
  • За документами, вартість конструкції — 1 мільйон 55 тисяч гривень. Заплановано, що нею користуватимуться міські чиновники.
  • Крім парковки для службовців роблять душову. Усе це є частиною проекту «Розвиток велоінфраструктури у Вінниці», гроші на який дає Швейцарське бюро співробітництва

У суботу, 15 грудня, біля будівлі міської ради побачили невелику криту конструкцію. Дві з чотирьох стін є прозорими, зі скла. А вхідних дверей поки що немає. Тож без проблем змогли потрапити всередину приміщення.

Там, крім кількох купок будівельного сміття, розташовані металеві стійки для велосипедів. Просто на підлозі валялася схема монтажа, яку після себе залишили будівельники.

Ще влітку було відомо, що міська влада спільно зі Швейцарським урядом реалізує грантовий проект — «Розвиток велоінфраструктури у Вінниці».

Відео дня

За цим проектом роблять закриту парковку для міських чиновників, що будуть приїжджати на роботу на велосипедах.

На велопарковку, за даними «ProZorro», запланували витратити 1 мільйон 55 тисяч гривень. Підрядником є товариство «Агропродсоюз»

А у самій будівлі міськради обладнають душову. Вартість робіт, за даними «ProZorro», складає 796 тисяч гривень. Підрядником є приватне підприємство «Сімбілд».

Крім парковки та душової для чиновників, за швейцарським проектом мали поставили 36 критих велопарковок.

Таку поставили біля школи на Тяжилові

Зробити велошколу. Її презентували ще на День Європи у Центральному парку. Утім, велошкола досі не діє.

Запустити муніципальний велопрокат. Ним став «Некстбайк Вінниця», і про результати першого сезону велопрокату можна прочитати у цій новині: Чи «вбили» велосипеди та де можуть бути нові станції прокату.

Раніше було відомо, що розмір гранту від Швейцарії — 8 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (104)
  • Vitaliy

     Средняя пенсия 3 тысячи.  Город отключают от водоснабжения.  Городу не хватает транспортной артерии.  И ещё куча проблем,  ну а хули,  парковку для великоват и душ делать будем,  за лям!!!! Упыри,  когда ж вы нажретесь?!!!
  • Andrey Marso

    Обалдеть, а никого не смущает стоимость??????? За лям можно дом построить, а не несчастную парковку из нескольких труб. Да любой человек может посчитать сколько там было материалов потрачено и озвучить стоимость
  • Svetlana Orlyuk

    Краще б столовку поставили ) там би точно чиновники паркуватися б )
  • Elena Kravchenko

    бред.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up