Біль та горе. У Вінниці психологи ДСНС продовжують надавати допомогу потерпілим

Біль та горе. У Вінниці психологи ДСНС продовжують надавати допомогу потерпілим
  • Психологи ДСНС допомагають потерпілим та родичам загиблих у результаті ворожого ракетного обстрілу Вінниці. Трагедія великий біль для всіх українців.

— У нашій Службі є дуже важливі люди. Вони беруть на себе не удар вогню. Вони приймають на себе хвилі людського болю та горя. Ці люди — психологи. Від учора у Вінниці працює зведена група психологів ДСНС, — зазначають у ДСНС України. — Троє психологів приїхали на місце «прильоту» буквально у перші хвилини трагедії, пізніше до Вінниці прибули психологи-рятувальники з сусідніх Житомирщини та Черкащини. Сьогодні вони працюють із людьми у лікарні швидкої допомоги, обласному опіковому центрі, військовому госпіталі та біля бюро судово-медичної експертизи…Вони теж лікарі, лікарі людських душ. Ми всі сьогодні спустошені, у всіх нас душі випалені. А як людям, які щойно втратили найближчих – знають наші психологи. Знають і допомагають. Дякуємо вам. Тримаймося, українці.

На місце обстрілів вінничани зносять квіти та іграшки. У місті та області оголосили День жалоби.

Відео дня

Вчора, 14 липня, у Вінниці, нагадаємо, пролунали вибухи. Влучання ракет було в Замостянському районі міста. Там працювали надзвичайники, медики, правоохоронці. Деталі у матеріалах:

Після обстрілу у соцмережах поширюють інформацію про зниклих рідних. Прогляньте матеріал та додавайте у коментарі дані людей, яких ви також шукаєте:

Станом на ранок 15 липня кількість загиблих — 23 людини. У Вінниці та області оголосили День жалоби.

 

Читайте також:

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up