Бебі-бум у Подільському зоопарку. Дивіться мімішні фото весняного поповнення

Бебі-бум у Подільському зоопарку. Дивіться мімішні фото весняного поповнення
  • У Подільському зоопарку весняне поповнення. Малюки народились у родині камерунських декоративних кіз, курдючних та романівських овець.

Тварин можна побачити у відкритих вольєрах. Малеча пізнає навколишній світ, вчиться спілкуватись та далеко від своїх матусь не відходить. Всі новонароджені споживають материнське молоко, а їх матусь забезпечили належним харчуванням для лактуючих мам.Про це пише Подільський зоопарк.

Хоча деяким з новонароджених лише кілька днів, вже зараз можна побачити їхній характер. Одні постійно вимагають маминої уваги, а інші, звернувшись клубочком, подрьомують під сонячними промінчиками.

Відео дня

— Придбайте квиток у зоопарк, зробіть свій внесок у життя, — зазначають в зоопарку. 

Історія зоопарку

Історія вінницького Подільського зоопарку розпочалася у 2005 році. Відтоді заклад постійно розвивається, вдосконалює свою територію та вольєри і регулярно поповнюється новими мешканцями.

Станом на жовтень 2022 року у колекції зоопарку — 138 звірів і 127 птахів. Серед них є й евакуйовані з інших регіонів через повномасштабну війну росії проти України: ягуар, рись, тигр, верблюд і чотири лемури.

Детальніше про звіринець можна дізнатися у матеріалі:

 

Читайте також:

ФОТО ДНЯ: зима панує в Подільському зоопарку

У Подільському зоопарку оселилась пара «гавкаючих» оленів

«Коли побачила її в руках неадекватного Паші, не витримала». В Аліни вже рік живе вухата сова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іра Сверділ

    Дякую 🔥

keyboard_arrow_up