«Багно стікало до Електромережі». Знову в Сабарові прорвало каналізацію

«Багно стікало до Електромережі». Знову в Сабарові прорвало каналізацію
"Річка" багна, що текла з Сабарова в бік Електромережі, вже всохла. А всі нечистоти зараз збираються в ямі 2 на 2 метри
  • Вкотре, біля підприємства «Авіс», стався прорив каналізації
  • Люди розповідали, що фекалії та нечистоти стікали до Електромережі
  • Будівельники вже на місці. Коли полагодять труби?

До редакції «20хвилин» звернулася жінка, що представилася жителькою Сабарова.

— Нас знову отруюють. У «Авіса» стався прорив каналізації. Дзвонили на 15-60, а там кажуть «нічим не можемо допомогти». Прорвало трубу ще вчора увечері. Багно стікало до Електромережі, і наші діти в ньому хлюпаються! — сказала жінка по телефону.

Журналіст побував на місці, де сталася аварія. Прорвало трубу недалеко від зупинки «РБУ» та поряд з хрестом, що встановлений по Сабарівському шосе.

Відео дня

Ремонтники вже розкопали яму, в якій збиралися нечистоти.

Хлопчик Святослав, що проїжджав на велосипеді поряд з місцем прориву, розказав, що «ріка» з багна стікала не тільки до Електромережі, а аж до Вишеньки.

— Було значно більше, ніж зараз. Стікало по дорозі, не можна було покататися на велосипеді. І дуже смерділо, — розказав Святослав.

А мешканці з сусідніх вулиць сварилися з ремонтниками.

— Це знову прорвало, бо ви не якісно зробили ремонти в минулий раз! — емоційно розказував чоловік одному з ремонтників. — Ось тепер це лайно попаде нам в криниці, гарна буде водичка.

На це ремонтники з «Авісу» безсило знизували плечима.

— А що ми можемо зробити? Труби вже застарі, використали свій ресурс. Ось тому й прорив стався. Це відбулося вчора, о 10 вечора, — говорить заступник головного енергетика підприємства Євген Сидорчук.

Питаємо, а чому це робочі сидять на траві, а не працюють.

— Очікуємо, коли приїде «бочка», щоб відкачали нечистоти. А потім будемо ліквідовувати прорив. Сподіваюсь, що за сьогодні зробимо, — сказав Сидорук.

Нагадаємо, що це вже не перший прорив, який стався на цьому підприємстві у цьому місяці. На початку червня, нечистоти з труб «Авіса» зливали прямо в Буг.

Інші новини про Сабарів:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Александр Поникарчик

    Для чого діти хлюпаються в фекаліях?
  • Жора

    На Ависе маргарин Коривка  и майонез сделаны из одной только  химии. Быдло руководители в  погоне за баблом готовы кормить людей гавном.....
  • Vlad Burdziakivskyi

    Відколи це в Сабарові з'явилась каналізація?

    Александр Козловский reply Vlad Burdziakivskyi

    Со всего города фикалиям на сабаровских очистных:)
  • Александр Козловский

    Поддержите микрорайон Сабаров его жителей....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up