Аварійне відключення: на Вінниччині вводять режим тотальної економії електроенергії

Аварійне відключення: на Вінниччині вводять режим тотальної економії електроенергії
  • На Вінниччині 242 населених пункти залишилися без світла. Енергетики запроваджують тотальний режим економії. Це допоможе уникнути аварійних відключень

На Вінниччині оголосили про введення «режиму тотальної економії електроенергії». Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

За його словами, 242 населених пункти залишилися без світла. Очільник ОВА просить мешканців поставитись із розуміннями до вимушених тимчасових обмежень.

Йдеться про тимчасові обмеження енергоспоживання, аби змогли у нормальному режимі працювати лікарні, соціальні заклади тощо і не довелось вводити в дію графіків аварійних відключень.

Відео дня

Зазначається, що всі служби працюють над відновленням енергопостачання на Вінниччині.

— Всі ми є свідками енергетичного тероризму з боку країни агресора. Сьогодні постраждала Вінниччина, на енергетичних об’єктах є серйозні руйнування. 242 населених пункти області залишились без світла. Наступних кілька днів просимо вас бути максимально ощадливими у споживанні електроенергії. Поставтесь до цього із розумінням. Це вимушені тимчасові обмеження, щоб не допустити аварійних відключень. Всі наші служби працюють над якнайшвидшим відновленням енергопостачання в області. Вистоїмо! Переможемо, — зазначають в Вінницяобленерго.

 

Нагадаємо, 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

російські війська бомблять Україну. Повідомлення про вибухи та роботу ППО надходять з різних областей. Енергетичні цілі на Вінниччині потрапили під обстріл ворога 

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

Читайте також:

Зранку здійснена атака на Ладижиську ТЕС: що відомо?

Обстріл ракетами і дронами-шахідами: хроніка подій у Вінницькій області 11 жовтня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Людмила Именовская

    Це країна -вбивця а не агресор.
  • Валя Захарова-Савицкая

    Ми готові зробити свій невеличкий внесок,за для нашої Перемоги.💙💛Будемо економити.💡💡💡
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Виключіть реклами по місту,бо люди розуміють,а бізнес -ні
  • Лиля Голоскевич

    Напевне треба відключити реклами,приглушити освітлення,хоч би на час комендантської години,бо люди економлять,а бізнес ні.

keyboard_arrow_up