Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня

Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня
  • Батьки вінницьких школярів почали отримувати повідомлення від вчителів про початок навчання.
  • У Департаменті освіти інформацію поки не підтвердили.

У батьківських чатах почали з’являтись повідомлення від вчителів, що з  понеділка, 25 січня, учні середньої школи повернуться до змішаної форми навчання. 

Така форма навчання передбачає поділ класу на дві підгрупи, які по черзі навчаються тиждень у школі, а тиждень дистанційно. 

Відео дня

А як навчатимуться молодші класи та учні випускних? З таким запитанням журналіст «20 хвилин» звернулася за коментарем до Департаменту освіти Вінницької міської ради.

Директорка департаменту Оксана Яценко повідомила, що офіційна інформація стосовно навчання буде лише тоді, коли з’явиться відповідний протокол комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Раніше, нагадаємо, у  Міністерстві освіти зробили заяву, що після закінчення локдауна рекомендуватимуть, аби учні 9-х і 11-х класів повернулися до повноцінного навчання у школі. 

 

Читайте також:

«Залишіть дітям школи». У Вінниці відбулася акція проти дистанційного навчання

Петиція: просять не продовжувати дистанційне навчання для всіх

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (188)
  • Alina Zarivna

    А їм зручно гроші получають а на роботу не йдуть вся робота з дому,зручно для них.Це повний капєц.
  • Ілонка Костюк

    Люди схаменіться , ви що.?. Яке дистанційне , вже весь світ сміється. Звісно якщо хтось з батьків чи бабусі можуть сидіти вдома і вчити уроки то клас, а якщо всі на роботі до 18-20.00  то які уроки і коли вчитися.  Бачу пишуть діти хворіють бо купа вірусів, а коли тих вірусів немає????? Дитина лінується, а так хоча би спілкування і самостійність розвивається.
  • Оксана Оксана

    Дистанционное обучение в гос.школах - это отстой. Может, частные школы , типа Оптимы, могут что-то там организовать, но государственные не в состоянии это сделать полноценно. Школа вправе решать проведение уроков в zoom 50% по времени,  т.е. если английского 3 урока в неделю, то у нас онлайн урок был 1 раз в неделю,   и 2 дня - это задание в классрум. Тоже самое математика и другие предметы. Как ребенок в 3 классе может самостоятельно осваивать по книжке материал по английскому- загадка.  Кто в помощь? Репетитор. Или родитель после работы, который знает предмет и может его объяснить. Вечером, после работы. Не,  если клушничать дома и не работать, а делать все с ребёнком,  тогда да... можно и дома посидеть. А вообще, нас всех плавно уже подвели к тому, что бы детям отдельно нанимать репетиторов, так что качественное образование скоро будет далеко не для всех. Одни будут требовать качественного образования за бесплатно от школы, но их дети так и останутся со средним уровнем или ниже среднего. Другие за деньги найдут репетитора и будут повышать уровень детей за свой счет.
  • AK

    Якісь ідіоти це могли лише вигадати. Для вчителя це подвійна робота і про якість мови бути не може.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up