Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня

Повідомлення від вчителів: вінницькі школярі повертаються за парти 25 січня
  • Батьки вінницьких школярів почали отримувати повідомлення від вчителів про початок навчання.
  • У Департаменті освіти інформацію поки не підтвердили.

У батьківських чатах почали з’являтись повідомлення від вчителів, що з  понеділка, 25 січня, учні середньої школи повернуться до змішаної форми навчання. 

Така форма навчання передбачає поділ класу на дві підгрупи, які по черзі навчаються тиждень у школі, а тиждень дистанційно. 

Відео дня

А як навчатимуться молодші класи та учні випускних? З таким запитанням журналіст «20 хвилин» звернулася за коментарем до Департаменту освіти Вінницької міської ради.

Директорка департаменту Оксана Яценко повідомила, що офіційна інформація стосовно навчання буде лише тоді, коли з’явиться відповідний протокол комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Раніше, нагадаємо, у  Міністерстві освіти зробили заяву, що після закінчення локдауна рекомендуватимуть, аби учні 9-х і 11-х класів повернулися до повноцінного навчання у школі. 

 

Читайте також:

«Залишіть дітям школи». У Вінниці відбулася акція проти дистанційного навчання

Петиція: просять не продовжувати дистанційне навчання для всіх

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (188)
  • Alina Zarivna

    А їм зручно гроші получають а на роботу не йдуть вся робота з дому,зручно для них.Це повний капєц.
  • Ілонка Костюк

    Люди схаменіться , ви що.?. Яке дистанційне , вже весь світ сміється. Звісно якщо хтось з батьків чи бабусі можуть сидіти вдома і вчити уроки то клас, а якщо всі на роботі до 18-20.00  то які уроки і коли вчитися.  Бачу пишуть діти хворіють бо купа вірусів, а коли тих вірусів немає????? Дитина лінується, а так хоча би спілкування і самостійність розвивається.
  • Оксана Оксана

    Дистанционное обучение в гос.школах - это отстой. Может, частные школы , типа Оптимы, могут что-то там организовать, но государственные не в состоянии это сделать полноценно. Школа вправе решать проведение уроков в zoom 50% по времени,  т.е. если английского 3 урока в неделю, то у нас онлайн урок был 1 раз в неделю,   и 2 дня - это задание в классрум. Тоже самое математика и другие предметы. Как ребенок в 3 классе может самостоятельно осваивать по книжке материал по английскому- загадка.  Кто в помощь? Репетитор. Или родитель после работы, который знает предмет и может его объяснить. Вечером, после работы. Не,  если клушничать дома и не работать, а делать все с ребёнком,  тогда да... можно и дома посидеть. А вообще, нас всех плавно уже подвели к тому, что бы детям отдельно нанимать репетиторов, так что качественное образование скоро будет далеко не для всех. Одни будут требовать качественного образования за бесплатно от школы, но их дети так и останутся со средним уровнем или ниже среднего. Другие за деньги найдут репетитора и будут повышать уровень детей за свой счет.
  • AK

    Якісь ідіоти це могли лише вигадати. Для вчителя це подвійна робота і про якість мови бути не може.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up