Навчання школярів після локдауну: у Міносвіти зробили заяву

Навчання школярів після локдауну: у Міносвіти зробили заяву
  • Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет вважає, що після закінчення локдауна 24 січня учні старших та молодших класів повинні повернутися до змішаного навчання в школи.

Про це міністр проінформував у своєму Telegram

За його словами, учні випускних класів, 9-х та 11-х, повинні повернутися за парти.

— Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності СOVID-19 будуть контрольованими, буду піднімати питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти, — зазначає Шкарлет.

Відео дня

Міністр пояснив, що також планується відновлення повноформатного або змішаного навчання для учнів інших класів. Вже зараз йдуть консультації з головним санлікарем Віктором Ляшко.

— Тривають відповідні консультації з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим та головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшко, — додав він.

Нагадаємо, що раніше Шкарлет казав, що в Міністерстві освіти і науки вважає доцільним повернути звичну форму освіти для початкової школи. Інші класи повинні навчатися, як мінімум, у змішаній формі.

 

Читайте також:

Вакцинація від коронавірусу в Україні: у МОЗ назвали п'ять етапів

Школярі перейдуть на електронні щоденники. Чи підтримуєте ви новацію? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Татьяна Крупина

    Діти повинні отримувати повноцінну ОСВІТУ, а також мати можливість жити у соціумі  та спілкуватись!
  • Інна Жуковська

    Мамочки, а може нам також тре піднятись проти дистанційки? З наших дітей роблять... А ми мовчимо.
  • Оля Цимбалюк

    А початкову школу, 1-4класи залишити на дистанційному навчанні???

    Дарина Туменюк reply Оля Цимбалюк

    Оля Цимбалюк ні ідуть у школу з понеділка
  • Марина Мурзак

    Мій син у школі був ще 9 жовтня! Весь час за комп'ютером і в приміщенні. Це - майбутня здорова нація
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up