Навчання школярів після локдауну: у Міносвіти зробили заяву

Навчання школярів після локдауну: у Міносвіти зробили заяву
  • Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет вважає, що після закінчення локдауна 24 січня учні старших та молодших класів повинні повернутися до змішаного навчання в школи.

Про це міністр проінформував у своєму Telegram

За його словами, учні випускних класів, 9-х та 11-х, повинні повернутися за парти.

— Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності СOVID-19 будуть контрольованими, буду піднімати питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти, — зазначає Шкарлет.

Відео дня

Міністр пояснив, що також планується відновлення повноформатного або змішаного навчання для учнів інших класів. Вже зараз йдуть консультації з головним санлікарем Віктором Ляшко.

— Тривають відповідні консультації з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим та головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшко, — додав він.

Нагадаємо, що раніше Шкарлет казав, що в Міністерстві освіти і науки вважає доцільним повернути звичну форму освіти для початкової школи. Інші класи повинні навчатися, як мінімум, у змішаній формі.

 

Читайте також:

Вакцинація від коронавірусу в Україні: у МОЗ назвали п'ять етапів

Школярі перейдуть на електронні щоденники. Чи підтримуєте ви новацію? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Татьяна Крупина

    Діти повинні отримувати повноцінну ОСВІТУ, а також мати можливість жити у соціумі  та спілкуватись!
  • Інна Жуковська

    Мамочки, а може нам також тре піднятись проти дистанційки? З наших дітей роблять... А ми мовчимо.
  • Оля Цимбалюк

    А початкову школу, 1-4класи залишити на дистанційному навчанні???

    Дарина Туменюк reply Оля Цимбалюк

    Оля Цимбалюк ні ідуть у школу з понеділка
  • Марина Мурзак

    Мій син у школі був ще 9 жовтня! Весь час за комп'ютером і в приміщенні. Це - майбутня здорова нація
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up