«Діти дуріють в чотирьох стінах», — кажуть вінничани про дистанційне навчання

«Діти дуріють в чотирьох стінах», — кажуть вінничани про дистанційне навчання
Фото з архіву 20minut.ua
  • Поки що остаточно невідомо, як розпочнеться новий навчальний рік для школярів: за партою або перед екраном телевізора. 
  • Запитали вінничан про те, як вони ставляться до дистанційної форми навчання. Більшість — проти. 

 

Алла (35), у декретній відпустці:

Відео дня

— Карантин ми проводили в батьків у селі, там не завжди ловив інтернет, тому навчатися було дуже важко. Рівень отриманих знань також не дуже високий. Вчити однозначно мають вчителі. 

 

Олена (34), вчителька:

— Я не проти дистанційної освіти, але все залежить від того, наскільки вона буде якісною. У багатьох родинах, наприклад, існує проблема з технічним забезпеченням. Держава у такому випадку має підтримувати людей. 

 

Олег (35), менеджер:

— Наша старша дитина ходить до школи, тому ми відчули на собі наслідки дистанційної освіти. Це дуже важко. Особливо, коли дитина не одна. Зараз такий час, що батькам потрібно працювати, а не сидіти вдома.

 

Григорій (40), адвокат:

— Має бути контакт вчителя з дитиною. Діти мають спілкуватися з однолітками, а вчителі контролювати навчальні процеси. У них краще виходить навчати писати і читати. Не дарма ж була придумана очна форма навчання. 

 

Юрій (30), інженер:

— Діти дуріють від постійного перебування в чотирьох стінах. Наш ще в садочок ходить, але ми знаємо, що дистанційне навчання не зарекомендувало себе з хорошої сторони. То який тоді сенс в такій освіті?

 

Людмила (41), вчителька:

— Я проти дистанційного навчання. У дітей має бути спілкування з однолітками. А батьки в цей час мають заробляти гроші, а не навчати дітей. Навчати мають фахівці, яких до цього готували.

Опитування

Ви за дистанційне навчання чи проти?

Читайте також:

«Діти, які сидять вдома — це роботи»: під ОДА вимагали скасувати дистанційну форму навчання

На море за кордон: куди і за скільки вінничани можуть поїхати відпочивати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Скритний Бистрий

    Ответственность за детей на родителях.и за здоровье и за образование и за воспитание.надоели дети дома или родители сами тупые и ленивые для школьной программы.?!потом под дверью детских реанимаций(если будут места)руки заламывать будете и снова искать виноватых(но не себя)
  • Katerina Kirilenko

    Якщо батьки не підуть на роботу, то скоріше з голоду і холоду помруть разом з дітьми.
    І все на ковід у нас спишуть
  • И.С.

    я так понимаю, все эти родители хотят ходить на работу, чтобы иметь возможность лечиться от ковид-19, за которым они посылают детей в школу. Напомню, у нас рост заболеваний, а не спад
  • Медвед Жоский

    Но ведь раньше при каждом "повышении" зарплаты учителям люди возмущались - "За что? Учителя ничего не делают!".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up