«Бажаю, щоб учні не бігали по класі». Записали відео з побажаннями школярів своїм учителям

«Бажаю, щоб учні не бігали по класі». Записали відео з побажаннями школярів своїм учителям
  • Сьогодні вітаємо з професійним святом учителів. Щоб зробити винуватцям свята приємне, редакція 20minut.ua вирішила зібрати побажання учнів.
  • У кількох школах Вінниці журналіст запитував дітей різних класів та віку, хто їх улюблений вчитель чи вчителька, та просив побажати щось до свята. 
  • Дивіться, що з того вийшло, у відеосюжеті. 

У першу неділю жовтня святкуємо День вчителя та вітаємо людей, причетних до цієї процесії. Як краще привітати педагога, ми запитували читачів нашого сайту. Квіти, листівки, подарунки цінні чи не дуже? За які варіанти проголосували вінничани, дивіться за цим посиланням

Ми ж вирішили привітати вчителів та вчительок Вінниці за допомогою їхніх учнів і учениць. Журналіст 20minut.ua обійшов кілька шкіл та попросив тамтешніх діток розповісти про своїх улюблених педагогів і побажати їм щось у день професійного свята.

— Бажаю, щоб учні не бігали по коридору та по класі, — сказав 4-класник Максим.

Відео дня

— Щоб завжди вчителі були радісні, усміхнені, любили своїх учнів, — бажає маленька другокласниця. 

— Від того, що відбувається зараз у школі, залежить те, що буде відбуватися в Україні через п'ять років, — ось так сказала 11-класниця Ангеліна. 

Більше дитячих думок і їхніх щирих побажань учителям, дивіться в сюжеті:  

Напередодні, нагадаємо, ми дізнавалися, які проблемами сьогодні турбують вінницьких учителів та чи можуть вони себе назвати щасливими у своїй професії. Для цього журналіст 20minut.ua поговорив з директорами та вчителями шкіл міста та записав їхні розповіді на відео:  

 

Читайте також:

Магазинну, з криниці, водомата чи з крана? Запитали у вінничан, яку воду вони п'ють

Чи знаєте ви...? Запитали перехожих на вулиці про історію Вінниці й зафільмували відповіді

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up