Роботи ще багато: триває ліквідація надзвичайної ситуації у Ладижині

Роботи ще багато: триває ліквідація надзвичайної ситуації у Ладижині
  • 15 січня виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив про надзвичайний стан у місті. Тоді весь Ладижин залишився без теплопостачання.
  • Наразі ситуація контрольована, але роботи ще багато. Коломієць розповів, що уже встигли зробити.

Олександр Коломієць зазначив, що у місті постійно ведуться відповідні роботи, деякі котельні вже введені в експлуатацію.

«Зокрема, нам вдалося запустити роботу лікарні, також працює твердопаливна котельня, що забезпечує теплом невеликий район, — зауважує Коломієць. — Найближчим часом маємо встановити ще газову. Загалом, ситуація у місті залишається контрольованою, люди ставляться з розумінням. У нас попереду ще багато роботи. Дякую обласній військовій адміністрації за надану допомогу загалом, а також за придбаний генератор, який потрібен для безперервної роботи однієї з котелень».

Також сьогодні, 26 січня, місто отримало генератор вартістю 1,3 млн грн. Його придбали за підтримки проєкту United Nations Office for Project Services (UNOPS) «Посилення стабільності постачання тепла населенню України». Цей генератор дасть можливість подавати тепло мешканцям по новозбудованій лінії теплопостачання.

Відео дня

Відзначимо, що у листопаді 2022 року через обстріли росіянами Ладижинської ТЕС, майже 20 тисяч людей залишилися без опалення. «Важких» пацієнтів Ладижинської лікарні довелося евакуювати до іншого населеного пункту, школи — не працюють.

Детальніше у матеріалах:

 

Читайте також:

Як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет? Поради та рекомендації

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуація

Коментарі (56)
  • Павліна Каспрова-Чмерук

    Пишуть зрадники
  • Танюша Дремлюга

    🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
  • Ольга Набурович

    То ще напишіть точні координати. Як можно писати таке. Куди дивиться влада?

    Максим Давидович reply Ольга Набурович

    Ольга Набурович Влада знає. Це нам простим смертним неможна нічого розповсюджувати. А їм можна. І ніякої відповідальності за це...
  • Ніна Маліцька

    Потрібно наказувати.

keyboard_arrow_up